Избор на категория
Вашата количка

ЗОРВЕК ВИНАБЕЛ

ЗОРВЕК ВИНАБЕЛ

ЗОРВЕК ВИНАБЕЛ

4.50 лв.
Експресна доставка за цялата страна ▪ Доставка на следващия работен ден при поръчка до 17:00 ч. ▪ Всяка пратка пътува с опция преглед и тест

ЗОРВЕК ВИНАБЕЛ е нов системен фунгицид за борба с мана по лозята с две нови активни съставки

Зорвек Винабел съдържа активното вещество Зорвек, което е първото такова от нов клас фунгициди с несравним ефект срещу обикновени мани, причинени от клас патогени Оomycetes. Винабел е фунгицидна комбинация с комбинирано системно и локално-системно действие, даваща сигурен, надежден и дълготраен контрол на мана по лозята дори при най-висок фон на зараза. Винабел има напълно ново биохимично действие срещу маната по лозя и няма кръстосана резистентност със съществуващи фунгициди.
Нов фунгицид с ново активно вещество и нов механизъм на действие
Винабел е фунгицидна комбинация с комбинирано системно и локално-системно действие, даваща сигурен, надежден и дълготраен контрол на мана по лозята дори при най-висок фон на зараза. Винабел има напълно ново биохимично действие срещу маната по лозя и няма кръстосана резистентност със съществуващи фунгициди. Винабел действа в няколко фази от жизнения цикъл на патогена и по този начин е по-ефикасен от други продукти, както в борбата срещу маната, така и в продължителността на защитата.
Пълна защита на лозята през най-критичния период на развитие
Зорвек Винабел е регистриран за употреба при винени и десертни сортове лозя. Зорвек Винабел контролира мана (Plasmopara viticola) по лозята чрез контактно, предпазно, системно, локално-системно, лечебно и антиспорулантно действие
Много бързо абсорбиране на фунгицида до 20 мин. след третиране
Зорвек Винабел се абсорбира бързо върху и във восъчния слой, както и във вътрешността (паренхимната тъкан) и не се отмива 20 минути след третиране. Това помага на фермерите да не извършват повторно третиране, ако има дъжд след повече от 20 минути.

Производител и повече информация - ТУК

Съдържание

NULL

Приложение

Всички поръчки се обработват в работно време, както следва:

Понеделник - Петък: 09.00ч - 17.00ч с доставка на следващ ден!

Поръчки подадени след 17:00ч се обработват на следващия ден!

Поръчки подадени в интервала: Петък след 17:00ч - Понеделник до 09:00ч се обработват в Понеделник и се изпълняват във Вторник.

Поръчки подадени по време на официални празници се обработват и изпълняват спрямо работното време на "Еконт" и работното време на "Агроаптека Младост"

Използвани термини

Потребител: Лице, което избира продуктите от МАГАЗИНА, попълва данните и инициира поръчката, като извършва това от свое име или от името на юридическо лице, от което е упълномощен.

Получател: Физическо или юридическо лице, което може да е различно от потребителя и което получава поръчаните продукти на адрес, указан от заявителя.

За да направи поръчка, потребителят трябва да попълни необходимите данни на указаните места.

Доставката за България се извършва от 1 до 5 работни дни от куриерска фирма "Еконт" и цените са както следва:

  • До всички населени места в България доставките се извършват с куриерска фирма "Еконт" по ценовата им листа, като се ползват 30% отстъпка. Цената се изчислява автоматично при поръчка.
  • Поръчки извън България не изпълняваме!

Начини на плащане и възстановяване на суми

Плащане в брой при доставка - наложен платеж

При доставка на стоката плащате дължимата сума на куриера. 

Лош Добър

Приложение на продукта

Alexander 01 Jun 0
Грижите по време на вегетацията към зеленчуците представляват комплекс от мероприятия, насочени към по-бързото развитие на растенията, както и за по-ранното им узряване.