Избор на категория
Вашата количка

Вивандо

Вивандо

Вивандо

9.00 лв.

Възможни варианти

Експресна доставка за цялата страна ▪ Доставка на следващия работен ден при поръчка до 17:00 ч. ▪ Всяка пратка пътува с опция преглед и тест

Вивандо е нов фунгицид с уникален механизъм на действие и газова фаза за контрол на брашнестата мана при лозя и зеленчуци.

Вивандо е високо ефективен фунгицид от нова химична група за контрол на брашнеста мана по лозата. При превантивно прилагане на Вивандо, инхибира проникването в епидермиса и заразата на лозовите растения. Когато се прилага след проникване на гъбата в растителните тъкани, Вивандо навлиза бързо през епидермиса на лозовите листа и се акумулира в листните тъкани, преди всичко под третираната зона.

Производител и повече информация: ТУК

Съдържание

Активно вещество: 500 г/л Метрафенон

Приложение

Разрешен за употреба при: Лоза срещу оидиум по лозата, в доза 20 мл/дка. Количество работен разтвор на декар:40- 80 л/дка.Карантинен срок: 28 дни Краставици срещу брашнеста мана, в доза 20 мл/дка. Количество работен разтвор на декар:40- 60 л/дка.Карантинен срок: 3 дни. Домати, пипер, патладжан срещу брашнеста мана в доза 30 мл/дка. Количество работен разтвор на декар:40- 60 л/дка.Карантинен срок:3 дни. Най-добро усвояване на продукта се получава при температури над 8 °С и под 25 °С. Дъжд паднал 1 час след употребата, не намаля ефикасността на продукта.

Всички поръчки се обработват в работно време, както следва:

Понеделник - Петък: 09.00ч - 17.00ч с доставка на следващ ден!

Поръчки подадени след 17:00ч се обработват на следващия ден!

Поръчки подадени в интервала: Петък след 17:00ч - Понеделник до 09:00ч се обработват в Понеделник и се изпълняват във Вторник.

Поръчки подадени по време на официални празници се обработват и изпълняват спрямо работното време на "Еконт" и работното време на "Агроаптека Младост"

Използвани термини

Потребител: Лице, което избира продуктите от МАГАЗИНА, попълва данните и инициира поръчката, като извършва това от свое име или от името на юридическо лице, от което е упълномощен.

Получател: Физическо или юридическо лице, което може да е различно от потребителя и което получава поръчаните продукти на адрес, указан от заявителя.

За да направи поръчка, потребителят трябва да попълни необходимите данни на указаните места.

Доставката за България се извършва от 1 до 5 работни дни от куриерска фирма "Еконт" и цените са както следва:

  • До всички населени места в България доставките се извършват с куриерска фирма "Еконт" по ценовата им листа, като се ползват 30% отстъпка. Цената се изчислява автоматично при поръчка.
  • Поръчки извън България не изпълняваме!

Начини на плащане и възстановяване на суми

Плащане в брой при доставка - наложен платеж

При доставка на стоката плащате дължимата сума на куриера. 

Лош Добър

Приложение на продукта

Alexander 10 Feb 0
През месец Май  започва пръскането на лозата. Във фаза „зелен връх” (1- то най- ранно пръскане) се използват фунгициди срещу екскориозата.