Избор на категория
Вашата количка

Куадрис

Куадрис

Куадрис

9.00 лв.

Възможни варианти

Експресна доставка за цялата страна ▪ Доставка на следващия работен ден при поръчка до 17:00 ч. ▪ Всяка пратка пътува с опция преглед и тест

Куадрис е фунгицид за борба с обикновена мана, брашнеста мана и сиво гниене по лозя, кубинска мана и брашнеста мана по краставици, картофена мана и алтернария по домати, срещу ризоктония и антракноза по картофи.

Контактно, предпазно, лекуващо и изкореняващо действие
Кратък карантинен срок.
Стимулира фотосинтезата – ефект на зеления лист и подобряване храненето на растенията.
Забавя процеса на стареене на листата поради блокиране производството на етилен.
Висококачествена, удобна за употреба формулация.

Производител и повече информация: ТУК

Съдържание

Активно вещество: 250 г/л азоксистробин

Приложение

Разрешен за употреба при: Краставици в оранжерии и на полето срещу обикновена и брашнеста мана. Доза 0,075% (75 мл/дка). Домати в оранжерии и на полето срещу обикновена мана и кафяви листни петна (алтернария). Доза 0,075%(75 мл/дка). Превантивно или при първите симптоми на болестта. За получаване на оптимални резултати да се приложат 3 последователни пръскания на продукта. Да не се прилагат повече от 4 пръскания в сезон. Лоза- срещу обикновена, брашнеста мана и сиво гниене. Доза 0,075% (75 мл/дка).Пръска се превантивно или при първите симптоми на болестта. Да не се прилагат повече от 4 пръскания на сезон. Зимен дъб срещу брашнеста мана в доза 75 мл/дка с 60 л/дка работен разтвор. Начало на пръскане – при наличие на благоприятни климатични условия за развитие на болестта. Картофи срещу ризоктония и антракноза в доза 300мл/дка. Чрез пръскане в отворената бразда преди полагане на посевния материал. Не прилагайте директно върху клубените. Карантинен срок:3 дни, 21 дни лоза.

Всички поръчки се обработват в работно време, както следва:

Понеделник - Петък: 09.00ч - 17.00ч с доставка на следващ ден!

Поръчки подадени след 17:00ч се обработват на следващия ден!

Поръчки подадени в интервала: Петък след 17:00ч - Понеделник до 09:00ч се обработват в Понеделник и се изпълняват във Вторник.

Поръчки подадени по време на официални празници се обработват и изпълняват спрямо работното време на "Еконт" и работното време на "Агроаптека Младост"

Използвани термини

Потребител: Лице, което избира продуктите от МАГАЗИНА, попълва данните и инициира поръчката, като извършва това от свое име или от името на юридическо лице, от което е упълномощен.

Получател: Физическо или юридическо лице, което може да е различно от потребителя и което получава поръчаните продукти на адрес, указан от заявителя.

За да направи поръчка, потребителят трябва да попълни необходимите данни на указаните места.

Доставката за България се извършва от 1 до 5 работни дни от куриерска фирма "Еконт" и цените са както следва:

  • До всички населени места в България доставките се извършват с куриерска фирма "Еконт" по ценовата им листа, като се ползват 30% отстъпка. Цената се изчислява автоматично при поръчка.
  • Поръчки извън България не изпълняваме!

Начини на плащане и възстановяване на суми

Плащане в брой при доставка - наложен платеж

При доставка на стоката плащате дължимата сума на куриера. 

Лош Добър

Приложение на продукта

Alexander 17 Jul 0
Заради хладното и дъждовно лято доматите, както и другите зеленчуци страдат от множество болести.
Alexander 25 Jul 0
При лозата препоръчваме да се води едновременна борба срещу трите най- важни икономически болести: Мана, брашнеста мана и сиво гнене.
Alexander 01 Jun 0
Грижите по време на вегетацията към зеленчуците представляват комплекс от мероприятия, насочени към по-бързото развитие на растенията, както и за по-ранното им узряване.