Избор на категория
Вашата количка

КОРСЕЙТ 60 ВГ

КОРСЕЙТ 60 ВГ

КОРСЕЙТ 60 ВГ

4.00 лв.
Експресна доставка за цялата страна ▪ Доставка на следващия работен ден при поръчка до 17:00 ч. ▪ Всяка пратка пътува с опция преглед и тест

Kорсейт 60ВГ e фунгицид с локално системно, лечебно и трансламинарно действие, за контрол на мана при зеленчукови култури

Kорсейт 60ВГ прониква бързо в растителните части и унищожава вече проникналата зараза през първата половина на инкубационния период (3-6 ден от началото на заразата), като предотвратява появата на видими симптоми. Основно действа срещу патогени от клас Oomycetes: Phytophthora, Plasmopara и Pseudoperonospora.


Kорсейт 60ВГ е желателно да се прилага с партньор на база чиста мед (меден хидроксид, меден оксихлорид) или метирам в регистрираната доза, като по този начин партниращия фунгицид осигурява контактно действие срещу патогените и по-продължителна защита на фунгицидната комбинация.

Разрешен за употреба при следните култури:

Диня

Домат

Картоф

Краставица

Лук

Праз

Пъпеш

Салата, маруля

Тиквички

Чесън

Доза: От 2гр до 4гр/10 л вода, в зависимост от културата и инфекциозния фон

Момент на приложение: От разсаждане до узряване

Активна съставка: Симоксанил

Опаковка: 5 грама

Всички поръчки се обработват в работно време, както следва:

Понеделник - Петък: 09.00ч - 17.00ч с доставка на следващ ден!

Поръчки подадени след 17:00ч се обработват на следващия ден!

Поръчки подадени в интервала: Петък след 17:00ч - Понеделник до 09:00ч се обработват в Понеделник и се изпълняват във Вторник.

Поръчки подадени по време на официални празници се обработват и изпълняват спрямо работното време на "Еконт" и работното време на "Агроаптека Младост"

Използвани термини

Потребител: Лице, което избира продуктите от МАГАЗИНА, попълва данните и инициира поръчката, като извършва това от свое име или от името на юридическо лице, от което е упълномощен.

Получател: Физическо или юридическо лице, което може да е различно от потребителя и което получава поръчаните продукти на адрес, указан от заявителя.

За да направи поръчка, потребителят трябва да попълни необходимите данни на указаните места.

Доставката за България се извършва от 1 до 5 работни дни от куриерска фирма "Еконт" и цените са както следва:

  • До всички населени места в България доставките се извършват с куриерска фирма "Еконт" по ценовата им листа, като се ползват 30% отстъпка. Цената се изчислява автоматично при поръчка.
  • Поръчки извън България не изпълняваме!

Начини на плащане и възстановяване на суми

Плащане в брой при доставка - наложен платеж

При доставка на стоката плащате дължимата сума на куриера. 

Лош Добър