Избор на категория
Вашата количка

БОРДО МИКС 20 ВП

БОРДО МИКС 20 ВП

БОРДО МИКС 20 ВП

3.50 лв.

  Възможни варианти

  Експресна доставка за цялата страна ▪ Доставка на следващия работен ден при поръчка до 17:00 ч. ▪ Всяка пратка пътува с опция преглед и тест

  Широкоспектърен контактен фунгицид / бактерицид с предпазно действие

  Бордо микс 20 ВП е модерна, актуализирана индустриална формулация на традиционната смес от меден сулфат и вар, която съдържа 20 % мед. Неговата по-висока свързаност между съставките е една от основните му характеристики.

  Широк спектър на действие срещу много видове гъбни болести и бактерии: алтернария, антракноза, бактериоза, мани и синя плесен.

  Съдържание

  Активно вещество : Бордолезова смес (меднокалциев сулфат): 200 г/кг

  Приложение

  Прибавете необходимото количество от препарата в малко вода като разбърквате. Разбийте добре сместа и прибавете останалото количество вода. Препоръчва се направеният разтвор да се употреби веднага и да не се пази за следващи третирания. Да се вземат обичайните мерки за избягване на медна фитотоксичност, особено в студени и влажни места. Изчакайте поне 6 часа преди повторно влизане в третираните площи, за да може те да са напълно изсъхнали. СМЕСИМОСТ: Бордо микс 20 ВП е смесим с повечето инсектициди, фунгициди и други (фосфорни естери, карбамати, емулсионни масла, листни торове, водонамокрима сяра и др.) освен в случаи, когато продуктът има силна киселинна или алкална реакция. Карантинен срок: 21 дни 2 % разтвор, предназначен за зимните пръскания при всички овощни видове и лозя. 1 % разтвор, предназначен за вегетативни пръскания при овощни, зеленчукови и лозови насаждения срещу мана, кафяво гниене, сачмянка, къдравост, антракноза, бактериоза, листни петна и др.

  Всички поръчки се обработват в работно време, както следва:

  Понеделник - Петък: 09.00ч - 17.00ч с доставка на следващ ден!

  Поръчки подадени след 17:00ч се обработват на следващия ден!

  Поръчки подадени в интервала: Петък след 17:00ч - Понеделник до 09:00ч се обработват в Понеделник и се изпълняват във Вторник.

  Поръчки подадени по време на официални празници се обработват и изпълняват спрямо работното време на "Еконт" и работното време на "Агроаптека Младост"

  Използвани термини

  Потребител: Лице, което избира продуктите от МАГАЗИНА, попълва данните и инициира поръчката, като извършва това от свое име или от името на юридическо лице, от което е упълномощен.

  Получател: Физическо или юридическо лице, което може да е различно от потребителя и което получава поръчаните продукти на адрес, указан от заявителя.

  За да направи поръчка, потребителят трябва да попълни необходимите данни на указаните места.

  Доставката за България се извършва от 1 до 5 работни дни от куриерска фирма "Еконт" и цените са както следва:

  • До всички населени места в България доставките се извършват с куриерска фирма "Еконт" по ценовата им листа, като се ползват 30% отстъпка. Цената се изчислява автоматично при поръчка.
  • Поръчки извън България не изпълняваме!

  Начини на плащане и възстановяване на суми

  Плащане в брой при доставка - наложен платеж

  При доставка на стоката плащате дължимата сума на куриера. 

  Лош Добър

  Приложение на продукта

  Alexander 10 Feb 0
  Седмица след като сте разсадили зеленчуците ( м. Април - м. Май) може да почнете да ги пръскате профилактично с препарати срещу мана и бактериоза.
  Alexander 01 Jan 0
  Схемата е разработена така, че да е максимално опростена и лесна за разбиране дори от любители на овошките.
  Alexander 22 Aug 0
  През последните години тази болест по розите започна да се появява все по- често.