Избор на категория
Вашата количка

Данитрон 5 СК

Данитрон 5 СК

Данитрон 5 СК

11.30 лв.

Възможни варианти

Експресна доставка за цялата страна ▪ Доставка на следващия работен ден при поръчка до 17:00 ч. ▪ Всяка пратка пътува с опция преглед и тест

Данитрон 5 СК е Инсектицид/Акарицид с контактно действие за борба с всички форми от развитието на акарите при овощни, зеленчукови, полски, украсни култури, цветя и други.

Данитрон 5 СК е акарицид със силно изразена кантактна и стомашна активност срещу акарите.

Препаратът оказва влияние върху всичките им форми на развитие (яйца и ларви) на нервната система, в резултат на което спират да се хранят и умират. Отличава се с бърз първоначален ефект и дълго последействие.

Продукта е Втора категория – само професионална употреба.

 

Съдържание

Приложение

Данитрон 5 СК е Инсектицид/Акарицид с контактно действие за борба с всички форми от развитието на акарите при овощни, зеленчукови, полски, украсни култури, цветя и други.

Всички поръчки се обработват в работно време, както следва:

Понеделник - Петък: 09.00ч - 17.00ч с доставка на следващ ден!

Поръчки подадени след 17:00ч се обработват на следващия ден!

Поръчки подадени в интервала: Петък след 17:00ч - Понеделник до 09:00ч се обработват в Понеделник и се изпълняват във Вторник.

Поръчки подадени по време на официални празници се обработват и изпълняват спрямо работното време на "Еконт" и работното време на "Агроаптека Младост"

Използвани термини

Потребител: Лице, което избира продуктите от МАГАЗИНА, попълва данните и инициира поръчката, като извършва това от свое име или от името на юридическо лице, от което е упълномощен.

Получател: Физическо или юридическо лице, което може да е различно от потребителя и което получава поръчаните продукти на адрес, указан от заявителя.

За да направи поръчка, потребителят трябва да попълни необходимите данни на указаните места.

Доставката за България се извършва от 1 до 5 работни дни от куриерска фирма "Еконт" и цените са както следва:

  • До всички населени места в България доставките се извършват с куриерска фирма "Еконт" по ценовата им листа, като се ползват 30% отстъпка. Цената се изчислява автоматично при поръчка.
  • Поръчки извън България не изпълняваме!

Начини на плащане и възстановяване на суми

Плащане в брой при доставка - наложен платеж

При доставка на стоката плащате дължимата сума на куриера. 

Лош Добър

Приложение на продукта

Alexander 01 Jun 0
Грижите по време на вегетацията към зеленчуците представляват комплекс от мероприятия, насочени към по-бързото развитие на растенията, както и за по-ранното им узряване.
Alexander 22 Aug 0
През последните години тази болест по розите започна да се появява все по- често.