Избор на категория
Вашата количка

АКАРЗИН

АКАРЗИН

АКАРЗИН

4.60 лв.

Възможни варианти

Експресна доставка за цялата страна ▪ Доставка на следващия работен ден при поръчка до 17:00 ч. ▪ Всяка пратка пътува с опция преглед и тест

Акарзин е контактен инсекто-акарицид на база минерално масло с емулгатор.

Този препарат действа асфикционно (задушаващо) върху насекомите и яйчната продукция на акарите. За добър ефект е необходимо дърветата и храстите добре да се облеят,особено там където се кръстосват две и три годишни клонки и където най-често се намират зимните яйца на червения овощшн акар.

Акарзин е емулсионен концентрат, чието активно вещество съдържа 85% минерално масло – парафинов тип. Той има трета категория на употреба и 7-дневен карантитен срок. Той е нетоксичен за хората и топлокръвните животни.

Съдържание

Активно вещество: 85% минерално масло + 15% емулгатор

Приложение

Зимното пръскане срещу акара се провежда, когато на два линейни метра от две и тригодишните клони има 1400 – 1600 яйца, или от 5 до 8 броя на см² от стъблото и дебелите клони.Третирането трябва да започне 10 – 15 дни преди набъбването на пъпките с обилно количество разтвор (100 – 150 л/дка.) Срещу калифорнийската щитоносна въшка прискането се провежда от набъбването на пъпките до показване на розовото или бялото на цвета. Използването на водно-маслената емулсия от Акарзин изисква сухо и сравнително топло време при температура 10 – 15 °С.

Всички поръчки се обработват в работно време, както следва:

Понеделник - Петък: 09.00ч - 17.00ч с доставка на следващ ден!

Поръчки подадени след 17:00ч се обработват на следващия ден!

Поръчки подадени в интервала: Петък след 17:00ч - Понеделник до 09:00ч се обработват в Понеделник и се изпълняват във Вторник.

Поръчки подадени по време на официални празници се обработват и изпълняват спрямо работното време на "Еконт" и работното време на "Агроаптека Младост"

Използвани термини

Потребител: Лице, което избира продуктите от МАГАЗИНА, попълва данните и инициира поръчката, като извършва това от свое име или от името на юридическо лице, от което е упълномощен.

Получател: Физическо или юридическо лице, което може да е различно от потребителя и което получава поръчаните продукти на адрес, указан от заявителя.

За да направи поръчка, потребителят трябва да попълни необходимите данни на указаните места.

Доставката за България се извършва от 1 до 5 работни дни от куриерска фирма "Еконт" и цените са както следва:

  • До всички населени места в България доставките се извършват с куриерска фирма "Еконт" по ценовата им листа, като се ползват 30% отстъпка. Цената се изчислява автоматично при поръчка.
  • Поръчки извън България не изпълняваме!

Начини на плащане и възстановяване на суми

Плащане в брой при доставка - наложен платеж

При доставка на стоката плащате дължимата сума на куриера. 

Лош Добър

Приложение на продукта

Alexander 01 Jan 0
Схемата е разработена така, че да е максимално опростена и лесна за разбиране дори от любители на овошките.