Избор на категория
Вашата количка

Елект 90 ЕК

Елект 90 ЕК

Елект 90 ЕК

4.60 лв.

Възможни варианти

Експресна доставка за цялата страна ▪ Доставка на следващия работен ден при поръчка до 17:00 ч. ▪ Всяка пратка пътува с опция преглед и тест

Прилепител за пестицидни разтвори и листни торове.

Елект 90 ЕК е емулсионен концентрат - прилепител, чието активно вещество съдържа 90% парафино-нефтен дериват. Той действа като подобрява действието на препаратите, като намалява повърхностното напрежение на работния разтвор и създава еднообразен филм върху листата на третираните растения.

 

Съдържание

Приложение

Всички поръчки се обработват в работно време, както следва:

Понеделник - Петък: 09.00ч - 17.00ч с доставка на следващ ден!

Поръчки подадени след 17:00ч се обработват на следващия ден!

Поръчки подадени в интервала: Петък след 17:00ч - Понеделник до 09:00ч се обработват в Понеделник и се изпълняват във Вторник.

Поръчки подадени по време на официални празници се обработват и изпълняват спрямо работното време на "Еконт" и работното време на "Агроаптека Младост"

Използвани термини

Потребител: Лице, което избира продуктите от МАГАЗИНА, попълва данните и инициира поръчката, като извършва това от свое име или от името на юридическо лице, от което е упълномощен.

Получател: Физическо или юридическо лице, което може да е различно от потребителя и което получава поръчаните продукти на адрес, указан от заявителя.

За да направи поръчка, потребителят трябва да попълни необходимите данни на указаните места.

Доставката за България се извършва от 1 до 5 работни дни от куриерска фирма "Еконт" и цените са както следва:

  • До всички населени места в България доставките се извършват с куриерска фирма "Еконт" по ценовата им листа, като се ползват 30% отстъпка. Цената се изчислява автоматично при поръчка.
  • Поръчки извън България не изпълняваме!

Начини на плащане и възстановяване на суми

Плащане в брой при доставка - наложен платеж

При доставка на стоката плащате дължимата сума на куриера. 

Лош Добър

Приложение на продукта

Alexander 08 Aug 0
Болести по розите (листно декоративните храсти) като брашнести мани, листни петна по розите, черни ръжди и др., както и листни въшки и гъсеници.
Alexander 25 Jul 0
При лозата препоръчваме да се води едновременна борба срещу трите най- важни икономически болести: Мана, брашнеста мана и сиво гнене.
Alexander 14 Aug 0
Срещу нежеланата трева, която расте на пътеки, между плочки, около сградата, селскостопански постройки, плочниции и др. може да ползвате тотални хербициди.
Alexander 17 Jul 0
Градинските цветя и храсти също страдат от различни заболявания. Масово се наблюдава брашнеста мана и черни листни петна по розите, брашнеста мана по листно декоративни храсти.
Alexander 01 Jun 0
Ако имате в тревата още от досадните глухарчета, детелина или други нежелани плевели, може да ги унищожите като използвате селективен хербицид.
Alexander 10 Feb 0
През м. Април - м. Май е хубаво да наторите розите с комбинирана тор (NPK).
Alexander 19 Jul 0
Отделям специално внимание на чемшира, заради чемширения молец ( Cydalima perspectalis).