Избор на категория
Вашата количка

БИО ПЛАНТЕЛА ЛЕПЯЩА ЛЕНТА

БИО ПЛАНТЕЛА ЛЕПЯЩА ЛЕНТА

БИО ПЛАНТЕЛА ЛЕПЯЩА ЛЕНТА

9.00 лв.
  Експресна доставка за цялата страна ▪ Доставка на следващия работен ден при поръчка до 17:00 ч. ▪ Всяка пратка пътува с опция преглед и тест

  БИО ПЛАНТЕЛА е лепяща лента, предназначена да улавя насекомите, които искат да се покатерят по овошките. Биоплантела лепяща лента е направена от ентомологично лепило- бързо залепване, не се измива или разтваря.

  БИО ПЛАНТЕЛА е лепяща лента, предназначена да улавя насекомите, които искат да се покатерят по овошките. Биоплантела лепяща лента е направена от ентомологично лепило- бързо залепване, не се измива или разтваря. 

  Много насекоми живеят на дърветата и в кората, на декоративните цветя. Такива са: листната въшка, лозова филоксера, мухата, гъсеницата, и др. През повечето време насекомите се изкачват по дървото и нанасят поражения на самото растение. За да предотвратим изкачване на насекомите, използваме лепяща лента около кората на дървото. Биоплантела лепяща лента е направено от ентомологично лепило- бързо залепване, не се измива или разтваря.
  Ползвайте по време на вегетацията и през есента.
  ПРЕДИМСТВА:
  Без период на изчакване (продуктът е напълно безвреден за хора и животни, не е токсичен по никакъв начин);
  Ентомологично лепило (бързо лепене, не се измива или разтваря);
  Двустранно залепване и удобна ширина (много просто за използване, просто премахвате защитния пласт и лесно залепвате на дървото)
  Опаковка от 5м. дължина

  Съдържание

  Лепяща лента - 5 метра

  Приложение

  Всички поръчки се обработват в работно време, както следва:

  Понеделник - Петък: 09.00ч - 17.00ч с доставка на следващ ден!

  Поръчки подадени след 17:00ч се обработват на следващия ден!

  Поръчки подадени в интервала: Петък след 17:00ч - Понеделник до 09:00ч се обработват в Понеделник и се изпълняват във Вторник.

  Поръчки подадени по време на официални празници се обработват и изпълняват спрямо работното време на "Еконт" и работното време на "Агроаптека Младост"

  Използвани термини

  Потребител: Лице, което избира продуктите от МАГАЗИНА, попълва данните и инициира поръчката, като извършва това от свое име или от името на юридическо лице, от което е упълномощен.

  Получател: Физическо или юридическо лице, което може да е различно от потребителя и което получава поръчаните продукти на адрес, указан от заявителя.

  За да направи поръчка, потребителят трябва да попълни необходимите данни на указаните места.

  Доставката за България се извършва от 1 до 5 работни дни от куриерска фирма "Еконт" и цените са както следва:

  • До всички населени места в България доставките се извършват с куриерска фирма "Еконт" по ценовата им листа, като се ползват 30% отстъпка. Цената се изчислява автоматично при поръчка.
  • Поръчки извън България не изпълняваме!

  Начини на плащане и възстановяване на суми

  Плащане в брой при доставка - наложен платеж

  При доставка на стоката плащате дължимата сума на куриера. 

  Лош Добър