Избор на категория
Вашата количка

КАМФОР - САЛИЦИЛИКУМ

КАМФОР - САЛИЦИЛИКУМ

КАМФОР - САЛИЦИЛИКУМ

7.80 лв.
  Експресна доставка за цялата страна ▪ Доставка на следващия работен ден при поръчка до 17:00 ч. ▪ Всяка пратка пътува с опция преглед и тест
  Разгледайте още: Ветеринарни продукти

  КАМФОР - САЛИЦИЛИКУМ е маз, предназначен за говеда, коне, магарета, свине, овце, кози, кучета и котки.

  КАМФОР - САЛИЦИЛИКУМ се използва при ревматични и травматични възпаления на мускулатурата и ставите, тендинити, тендовагинити и бурзити, контузии, периостити, синовити, неврити, абсцеси, флегмони и други заболявания на опорно-двигателния апарат. Мастити (остри и хронични), едем на млечната жлеза.

  Съдържание

  Активна субстанция: Camphor: 7.5 g/50 g Salicylic Acid: 3.75 g/50 g Ексципиенти: Colloidal Anhydrous Silica, Sunflower Oil, Wool Fat, White Soft Paraffin

  Приложение

  Външно, за мазане върху кожата. Втрива се посредством шпатула върху предварително застриганата и почистена кожа на заболелия участък. При заболявания на млечната жлеза се прилага чрез масаж на жлезата по посока към основата й. Унгвентът се нанася 1-2 пъти дневно, до пълно оздравяване. ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ: Да не се използва при свръхчувствителност към активната субстанция или към някой от ексципиентите. Да не се прилага конюнктивално, поради локално дразнещо действие!

  Всички поръчки се обработват в работно време, както следва:

  Понеделник - Петък: 09.00ч - 17.00ч с доставка на следващ ден!

  Поръчки подадени след 17:00ч се обработват на следващия ден!

  Поръчки подадени в интервала: Петък след 17:00ч - Понеделник до 09:00ч се обработват в Понеделник и се изпълняват във Вторник.

  Поръчки подадени по време на официални празници се обработват и изпълняват спрямо работното време на "Еконт" и работното време на "Агроаптека Младост"

  Използвани термини

  Потребител: Лице, което избира продуктите от МАГАЗИНА, попълва данните и инициира поръчката, като извършва това от свое име или от името на юридическо лице, от което е упълномощен.

  Получател: Физическо или юридическо лице, което може да е различно от потребителя и което получава поръчаните продукти на адрес, указан от заявителя.

  За да направи поръчка, потребителят трябва да попълни необходимите данни на указаните места.

  Доставката за България се извършва от 1 до 5 работни дни от куриерска фирма "Еконт" и цените са както следва:

  • До всички населени места в България доставките се извършват с куриерска фирма "Еконт" по ценовата им листа, като се ползват 30% отстъпка. Цената се изчислява автоматично при поръчка.
  • Поръчки извън България не изпълняваме!

  Начини на плащане и възстановяване на суми

  Плащане в брой при доставка - наложен платеж

  При доставка на стоката плащате дължимата сума на куриера. 

  Лош Добър