Избор на категория
Вашата количка

Тривитаминол с бадемово масло

Тривитаминол с бадемово масло

Тривитаминол с бадемово масло

12.00 лв.
  Експресна доставка за цялата страна ▪ Доставка на следващия работен ден при поръчка до 17:00 ч. ▪ Всяка пратка пътува с опция преглед и тест
  Разгледайте още: Ветеринарни продукти

  Тривитамин Ойл AD3E с бадемово масло е лосион - маска за подхранване на косъма и кожата с комплекс от витамини AD3E и добавка бадемово масло за всички нужди за коне и кучета.

  Тривитамин Ойл AD3E с бадемово масло е  лосион - маска за подхранване на косъма и кожата с комплекс от витамини AD3E и добавка бадемово масло

  Комплексът от витамини прави кожата еластична и здрава, а косъма – здрав и лъскав. Витамин А подобрява еластичността на косъма , стимулира производството на колаген , забавя стареенето. Витамин Е заздравява косъма, Витамин Д усилва растежа и здравината на косъма .

  Бадемовото масло подхранва корена, стимулира растежа, засилва блясъка и еластичноста на косъма, предпазва от чупене и цъфтеж. За кожата - масажа с бадемово масло повишава регенеративните процеси на кожата, успокоява я, спомага за собствено производство на колаген, забавя процесите на стареене, овлажнява и възстановява.
  Опаковка - 100 мл

  Съдържание

  Витамин А Витамин D Витамин Е Бадемово масло Опаковка - 100 мл

  Приложение

  Всички поръчки се обработват в работно време, както следва:

  Понеделник - Петък: 09.00ч - 17.00ч с доставка на следващ ден!

  Поръчки подадени след 17:00ч се обработват на следващия ден!

  Поръчки подадени в интервала: Петък след 17:00ч - Понеделник до 09:00ч се обработват в Понеделник и се изпълняват във Вторник.

  Поръчки подадени по време на официални празници се обработват и изпълняват спрямо работното време на "Еконт" и работното време на "Агроаптека Младост"

  Използвани термини

  Потребител: Лице, което избира продуктите от МАГАЗИНА, попълва данните и инициира поръчката, като извършва това от свое име или от името на юридическо лице, от което е упълномощен.

  Получател: Физическо или юридическо лице, което може да е различно от потребителя и което получава поръчаните продукти на адрес, указан от заявителя.

  За да направи поръчка, потребителят трябва да попълни необходимите данни на указаните места.

  Доставката за България се извършва от 1 до 5 работни дни от куриерска фирма "Еконт" и цените са както следва:

  • До всички населени места в България доставките се извършват с куриерска фирма "Еконт" по ценовата им листа, като се ползват 30% отстъпка. Цената се изчислява автоматично при поръчка.
  • Поръчки извън България не изпълняваме!

  Начини на плащане и възстановяване на суми

  Плащане в брой при доставка - наложен платеж

  При доставка на стоката плащате дължимата сума на куриера. 

  Лош Добър