Избор на категория
Вашата количка

ДУАЛ ГОЛД 960 ЕК

ДУАЛ ГОЛД 960 ЕК

ДУАЛ ГОЛД 960 ЕК

25.00 лв.
Експресна доставка за цялата страна ▪ Доставка на следващия работен ден при поръчка до 17:00 ч. ▪ Всяка пратка пътува с опция преглед и тест

Дуал Голд 960 ЕК е селективен, системен, почвен хербицид за борба с едногодишни житни, в т.ч. балур от семе и някои широколистни плевели.

Дуал Голд 960 ЕК е доказан в практиката хербицид с висока ефикасност. Разрешен за приложение и селективен при голям брой култури, включително и зеленчуци.
Възможност за плитко инкорпориране при сухи условия (до 5 см дълбочина).
Може да се смесва с противошироколистни почвени хербициди.
Без ограничения в сеитбооборота при спазване на препоръките за употреба посочени в етикета.
В една сеитбена кампания може да се приложи при повече от една култура.

Разрешен за употреба в България при: слънчоглед, царевица, соя, зах. цвекло памук, фасул, люцерна  срещу едногодишни житни в т. ч. балур от семе и някои широколистни плевели  -  150 мл/дка .Прилага се след сеитба преди поникване на културата.

 В картофи срещу едногодишни житни в т. ч. балур от семе и някои широколистни плевели. Доза  150 мл/дка, след засаждане преди поникване на културата .В тютюн срещу едногодишни житни в т. ч. балур от семе и някои широколистни плевели. Доза 150 мл/дка,    преди разсаждане на разсада на полето. 
Домати ,пипер срещу  едногодишни житни в т. ч. балур от семе и някои широколистни плевели  в доза 120 мл/дка.Прилага се преди разсаждане на разсада на полето.
В моркови срещу едногодишни житни в т. ч. балур от семе и някои широколистни плевели, в доза 20 мл/дка. Прилага се след сеитба преди поникване на културата.
В лук I, II, III година срещу едногодишни житни в т. ч. балур от семе и някои широколистни плевели. Доза: 120 мл/дка, след сеитба (засаждане) преди поникване на културата Забе- лежка: при лук I-ва година (от семена) да се прилага само на средно тежки и тежки почви.
Сорго-  едногодишни житни в т. ч. балур от семе и някои широколистни плевели , в доза 120 мл/дка. Прилага се: след сеитба преди поникване на културата, но семената на соргото трябва да са третирани с Консепт.

Съдържание

Активно вещество: 960 г/л S-метолахлор

Приложение

Всички поръчки се обработват в работно време, както следва:

Понеделник - Петък: 09.00ч - 17.00ч с доставка на следващ ден!

Поръчки подадени след 17:00ч се обработват на следващия ден!

Поръчки подадени в интервала: Петък след 17:00ч - Понеделник до 09:00ч се обработват в Понеделник и се изпълняват във Вторник.

Поръчки подадени по време на официални празници се обработват и изпълняват спрямо работното време на "Еконт" и работното време на "Агроаптека Младост"

Използвани термини

Потребител: Лице, което избира продуктите от МАГАЗИНА, попълва данните и инициира поръчката, като извършва това от свое име или от името на юридическо лице, от което е упълномощен.

Получател: Физическо или юридическо лице, което може да е различно от потребителя и което получава поръчаните продукти на адрес, указан от заявителя.

За да направи поръчка, потребителят трябва да попълни необходимите данни на указаните места.

Доставката за България се извършва от 1 до 5 работни дни от куриерска фирма "Еконт" и цените са както следва:

  • До всички населени места в България доставките се извършват с куриерска фирма "Еконт" по ценовата им листа, като се ползват 30% отстъпка. Цената се изчислява автоматично при поръчка.
  • Поръчки извън България не изпълняваме!

Начини на плащане и възстановяване на суми

Плащане в брой при доставка - наложен платеж

При доставка на стоката плащате дължимата сума на куриера. 

Лош Добър

Приложение на продукта

Alexander 10 Feb 0
Преди разсаждане на доматите и пипера можете да ползвате почвени хербициди, които ще подтискат появата на повечето плевели.