Избор на категория
Вашата количка

ОПТИКА ТРИО

ОПТИКА ТРИО

ОПТИКА ТРИО

11.50 лв.

  Възможни варианти

  Експресна доставка за цялата страна ▪ Доставка на следващия работен ден при поръчка до 17:00 ч. ▪ Всяка пратка пътува с опция преглед и тест

  Оптика трио е селективен, системен, вегетационен хербицид за борба с едногодишни житни и широколистни плевели.

  Оптика трио е хербицид, който се  абсорбира от листата и се пренася до кореновата система. Плевелите са най-чувствителни към ОПТИКА ТРИО по време на активното си нарастване, при топли и влажни условия. При наличие на едногодишни плевели най-добри резултати се получават при третиране на плевелите в ранна фаза на развитие, когато болшинството от тях са поникнали. При наличие на проблеми с многогодишни плевели (паламида) третирането би могло да се извърши по-късно, близо до фаза цъфтеж на плевелите.
  Не третирайте при студено време, слана или почвени замръзвания. Необходимо е третирането да се извършва при тихо време. При ветровито време, въздушното течение може да пренесе продукта върху съседни култури и да причини вреда. Да не се прилага по време на валеж или когато се очаква валеж в следващите 3 ч.
  Чувствителни са следните култури: домати, маруля, рапица, зеленчуци, ряпа, цвекло, грах, оранжерийни култури, плодове и украсни. Да не се прилага по време на валеж или когато се очаква валеж в следващите 2 ч. Да не се валира или бранува културата няколко дни преди и след третиране. Да не се третират слаби култури, както и посеви повредени от други хербициди или стрес причинен от неприятели или климатични условия

  Доза на приложение: 150-200 мл/дка

  Съдържание

  Активно вещество:130 г/л мекопроп-П 310 г/л дихлорпроп-П 160 г/л МЦПА

  Приложение

  Доза на приложение:  150-200 мл/дка

  Всички поръчки се обработват в работно време, както следва:

  Понеделник - Петък: 09.00ч - 17.00ч с доставка на следващ ден!

  Поръчки подадени след 17:00ч се обработват на следващия ден!

  Поръчки подадени в интервала: Петък след 17:00ч - Понеделник до 09:00ч се обработват в Понеделник и се изпълняват във Вторник.

  Поръчки подадени по време на официални празници се обработват и изпълняват спрямо работното време на "Еконт" и работното време на "Агроаптека Младост"

  Използвани термини

  Потребител: Лице, което избира продуктите от МАГАЗИНА, попълва данните и инициира поръчката, като извършва това от свое име или от името на юридическо лице, от което е упълномощен.

  Получател: Физическо или юридическо лице, което може да е различно от потребителя и което получава поръчаните продукти на адрес, указан от заявителя.

  За да направи поръчка, потребителят трябва да попълни необходимите данни на указаните места.

  Доставката за България се извършва от 1 до 5 работни дни от куриерска фирма "Еконт" и цените са както следва:

  • До всички населени места в България доставките се извършват с куриерска фирма "Еконт" по ценовата им листа, като се ползват 30% отстъпка. Цената се изчислява автоматично при поръчка.
  • Поръчки извън България не изпълняваме!

  Начини на плащане и възстановяване на суми

  Плащане в брой при доставка - наложен платеж

  При доставка на стоката плащате дължимата сума на куриера. 

  Лош Добър

  Приложение на продукта

  Alexander 01 Jun 0
  Ако имате в тревата още от досадните глухарчета, детелина или други нежелани плевели, може да ги унищожите като използвате селективен хербицид.