Избор на категория
Вашата количка

ОПТИКА ТРИО

ОПТИКА ТРИО
✘Изчерпано

ОПТИКА ТРИО

10.50 лв.

  Възможни варианти

  Експресна доставка за цялата страна ▪ Доставка на следващия работен ден при поръчка до 17:00 ч. ▪ Всяка пратка пътува с опция преглед и тест

  Оптика трио е селективен, системен, вегетационен хербицид за борба с едногодишни житни и широколистни плевели.

  Оптика трио е хербицид, който се  абсорбира от листата и се пренася до кореновата система. Плевелите са най-чувствителни към ОПТИКА ТРИО по време на активното си нарастване, при топли и влажни условия. При наличие на едногодишни плевели най-добри резултати се получават при третиране на плевелите в ранна фаза на развитие, когато болшинството от тях са поникнали. При наличие на проблеми с многогодишни плевели (паламида) третирането би могло да се извърши по-късно, близо до фаза цъфтеж на плевелите.
  Не третирайте при студено време, слана или почвени замръзвания. Необходимо е третирането да се извършва при тихо време. При ветровито време, въздушното течение може да пренесе продукта върху съседни култури и да причини вреда. Да не се прилага по време на валеж или когато се очаква валеж в следващите 3 ч.
  Чувствителни са следните култури: домати, маруля, рапица, зеленчуци, ряпа, цвекло, грах, оранжерийни култури, плодове и украсни. Да не се прилага по време на валеж или когато се очаква валеж в следващите 2 ч. Да не се валира или бранува културата няколко дни преди и след третиране. Да не се третират слаби култури, както и посеви повредени от други хербициди или стрес причинен от неприятели или климатични условия

  Доза на приложение: 150-200 мл/дка

  Съдържание

  Активно вещество:130 г/л мекопроп-П 310 г/л дихлорпроп-П 160 г/л МЦПА

  Приложение

  Доза на приложение:  150-200 мл/дка
  Лош Добър

  Приложение на продукта

  Alexander 01 Jun 0
  Ако имате в тревата още от досадните глухарчета, детелина или други нежелани плевели, може да ги унищожите като използвате селективен хербицид.