Избор на категория
Вашата количка

ДЕАДЕКС

ДЕАДЕКС
☎ Свържете се с нас

ДЕАДЕКС ГЕЛ ПРОТИВ ХЛЕБАРКИ

20.00 лв.
  Експресна доставка за цялата страна ▪ Доставка на следващия работен ден при поръчка до 17:00 ч. ▪ Всяка пратка пътува с опция преглед и тест

  Деадекс гел - отрова за хлебарки от производителя на Дохлокс!

  Деадекс гел - отрова за хлебарки от производителя на Дохлокс!

  Проектиран да унищожава всички видове хлебарки в жилищни помещения, складове, битови помещения и други. Прилага се чрез точки или черти на местата, където се намират хлебарките или където минават. 100% от смъртта на насекомите настъпва на 2-3 ден.

  Деадекс гел е с много атрактивна за хлебарките примамка, която ги кара да го изядат и пренесат отровата в гнездото си. Те го ядат и умират. Тези, които са се прибрали при семейсвото си и са умряли там, ще бъдат изядени от другите (хлабарките са канибали )и ще умрат и те. Гела изчиства семейсвата им и поради тази причина действието му е години.

  Опаковката на препарата в спринцовка е много удобна за употреба. Деадекс гел е едно от най-ефективните и широко разпространени средства за борба с хлебарки в Русия. Цветът на гела е бял. Висока устойчивост на ниски температури - до -30 градуса.

   Преди обработката помещението да се почисти, да се съберат остатъците от храна, трохи, хранителни отпадъци и други източници за храна. Съдовете за вода да се покрият плътно, да се затворят водопроводните кранове, като по този начин насекомите се лишават от източници на влага. Хората и домашните любимцида бъдат изведени от третираните помещения.

  Съдържание

  Активно вещество: Фипронил - 0,5 гр / 100 гр

  Приложение

  Препаратът е готов за употреба. Отстранете капачката на спринцовката. Опрете върхът на дюзата върху повърхноста и натиснете буталото. След обработката поставете капачката на дюзата. Препататът се нанася на капки (точки). Видът на опаковката (сприцовка) дава възможност за обработка на первази, пукнатини, цепнатини, процепи и други трудно достъпни места, които могат да служат за укриване на хлебарките. На обработка подлежат и други места, където се укриват, обитават или придвижват инсектите – зад хладилници, под умивалници, около съдове или кофите отпадъци, долните плотове на маси, около вертикалните щрангове и тръбите за гореща вода. Гела се нанася: -като пунктир: 2 см от гела следвани от 2 см необработена повърхност. При малка заселеност растоянието между отделните ивици от гела могат да бъдат увеличени до 4 см (необработена повърхност) - върху подложки (хартиени), които се поставят на местата, където се струпват, обитават или се придвижват хлебарките
  Лош Добър