ДОХЛОКС


Изчерпано количество! Моля, запознайте се с неговия заместител с по- добро качество - Деадекс!

Изчерпано количество! Моля, запознайте се с неговия заместител с по- добро качество - Деадекс!

Дохлокс, представлява руски гел за борба срещу хлебарки. Гелът е безвреден за хора и домашни любимци.Съдържа уникална комбинация от фипронил (активнта съставка на "Регент")и атрактант (примамка).Примамката улеснява хлебарките да намерят гела, дори и на скрити места. Те го ядат и умират. Тези, които са се прибрали при семейсвото си и са умряли там, ще бъдат изядени от другите (хлабарките са канибали)и ще умрат и те.Гела изчиства семейсвата им и поради тази причина действието му е години.

 Преди обработката помещението да се почисти, да се съберат остатъците от храна, трохи, хранителни отпадъци и други източници за храна. Съдовете за вода да се покрият плътно, да се затворят водопроводните кранове, като по този начин насекомите се лишават от източници на влага. Хората и домашните любимцида бъдат изведени от третираните помещения.

Съдържание: Активно вещество – Фипронил 0,5гр/1000 гр

Препаратът е готов за употреба. Отстранете капачката на спринцовката. Опрете върхът на дюзата върху повърхноста и натиснете буталото. След обработката поставете капачката на дюзата. Препататът се нанася на капки (точки).

Видът на опаковката (сприцовка) дава възможност за обработка на первази, пукнатини, цепнатини, процепи и други трудно достъпни места, които могат да служат за укриване на хлебарките. На обработка подлежат и други места, където се укриват, обитават или придвижват инсектите – зад хладилници, под умивалници, около съдове или кофите отпадъци, долните плотове на маси, около вертикалните щрангове и тръбите за гореща вода.

Гела се нанася:

-като пунктир: 2 см от гела следвани от 2 см необработена повърхност. При малка заселеност растоянието между отделните ивици от гела могат да бъдат увеличени до 4 см (необработена повърхност)

- върху подложки (хартиени), които се поставят на местата, където се струпват, обитават или се придвижват хлебарките

Разходна норма – 30 мг за подложката при малка заселеност и 50 мг при висока. 3-4 подложки са за 10 кв.м.

Третирането може да се повтори не по-рано от четири седмици. Не се препоръчва едновременното използване на гел и средства за контактно действие (емулсии, омокрящи се прахове, аерозоли и други)

Внимание: Да не се обработват повърхности, които имат контакт с храни и напитки, както и повърхости, нагрети над 40 градуса (грилове, фурни, съдомиялни машини и др). Под въздействие на високата температура гела ще потече. При евентуален контакт на гела с повърхноста отстранете гела и измиите повърхността.

Свързани продукти


ДЕАДЕКС


Деадекс гел - отрова за хлебарки от производителя на Дохлокс!
НОВО
Цена: 14.80 лв.

КЛИНЕС


Против хлебарки и мравки
Биоцид за борба с хлебарки и мравки в жилищни помещения, обекти с обществено предназначение, здравни и лечебни заведения, обекти за производство и търговия с храни, ветеринарни обекти и други.
Цена: 8.80 лв.

ФЕНДОНА


Перетроиден инсектицид срещу складови и битови неприятели
Цена: 4.00 лв.

ЕФЕКТ МИКРОТЕХ


Силен ефект срещу мухи, комари, кърлежи, бълхи, хлебарки и мравки на открито и закрито.
Цена: 6.60 лв.

СНАЙПЕР


Готов универсален инсектицид за борба с хлебарки, мравки, дървеници, бълхи и др.
Цена: 4.80 лв.

ПЕНТА 250 ФОРТЕ


Пента 250 форте е инсектицид, акарацид и  биоцид срещу мухи, комари, oси, бълхи, хлебарки, мравки, кърлежи, дървеници, стоножки и други летящи и пълзящи насекоми.
Цена: 13.00 лв.

Айкън


Биоцид срещу битови неприятели и кърлежи
Цена: 6.00 лв.

Полезни съвети


Разсаждане на зеленчуци

Месец Май е месеца, в който разсаждаме зеленчуци като домати, пипер, краставици и други.
Виж повече