Избор на категория
Вашата количка

АФЛЕГМОН (АНТИФЛЕГМИН)

АФЛЕГМОН (АНТИФЛЕГМИН)
✘Изчерпано

АФЛЕГМОН (АНТИФЛЕГМИН)

8.60 лв.
  Експресна доставка за цялата страна ▪ Доставка на следващия работен ден при поръчка до 17:00 ч. ▪ Всяка пратка пътува с опция преглед и тест
  Разгледайте още: Ветеринарни продукти

  АФЛЕГМОН е аналог на АНТИФЛЕГМИН, със същите активни вещества и е маз за говеда, коне, магарета, свине, овце, кози и кучета.

  При гнойни възпалителни процеси (абсцес, флегмон, фурункул, карбункул), контузии, рани (замърсени, инфектирани и гноящи), възпалителни следродилни отоци, тендинити, скъсване на сухожилия и други заболявания на опорно-двигателния апарат (миозити, бурзити, следфрактурни и следкастрационни усложнения), едем на млечната жлеза, остри и хронични мастити.
   
  За всички видове животни, с изключение на тези от сем. Котки.

  Опаковка: 50 гр

  Съдържание

  Активна субстанция: Phenol 5.0 g Camphor 5.0 g Ексципиенти: ​​​​​​​Опаковка: 50 гр

  Приложение

  Прилага се външно, втрива се в кожата 2 пъти дневно(сутрин и вечер) на мястото на поражението до пълно излекуване. При заболявания на млечната жлеза се прилага чрез масаж на жлезата по посока към основата й. В тежки случаи се комбинира с горещи антисептични превръзки и с неспецифична протеинотерапия. При наличност на крусти мястото се измива със сапунена вода, подсушава се и след това се намазва.
  Лош Добър