Избор на категория
Вашата количка

ТИКВИЧКА БРИЛЯНТ F1

Семена ТИКВИЧКА БРИЛЯНТ F1 449

Семена ТИКВИЧКА БРИЛЯНТ F1

3.40 лв.
Експресна доставка за цялата страна ▪ Доставка на следващия работен ден при поръчка до 17:00 ч. ▪ Всяка пратка пътува с опция преглед и тест
Разгледайте още: Зеленчукови семенаТиквички

ТИКВИЧКА БРИЛЯНТ F1 е ранен хибрид зелени тиквички с висока раждаемост и превъзходен вкус.

Растенията формират компактен, едностъблен храст със скъсени междувъзлия, с бърз темп на растеж и вегетационен период 53 дни. Плодовете са цилиндрични, тъмнозелени с по- светли петънца, с бяла плътна структура и превъзходни вкусови качества. Подходящ хибрид за оранжерийно и полско производство. 

Сеитба на дълбочина 4-5 см от средата на Април до началото на Май на растояние 100х50 см. При ранна директна сеитба е възможно младите растения да бъдат осланени. За да се избегне допълнително пресяване, сеитбата може да се извърши с по няколко семена в гнездо на различна дълбочина. След като премине опасността от слани по- слабо развитите растения се отстраняват. При отглеждане чрез разсад сроковете на сеитба се определят така, че в момента на разсаждане растенията да са на възраст 30-35 дни и с 2-3 същински листа. Сеитбата се извършва в отопляеми съоръжения. Минимална t° на почвата за поникване - 12-15°С за 7-10 дни.

Съдържание

Опаковка: 10 семена

Приложение

Всички поръчки се обработват в работно време, както следва:

Понеделник - Петък: 09.00ч - 17.00ч с доставка на следващ ден!

Поръчки подадени след 17:00ч се обработват на следващия ден!

Поръчки подадени в интервала: Петък след 17:00ч - Понеделник до 09:00ч се обработват в Понеделник и се изпълняват във Вторник.

Поръчки подадени по време на официални празници се обработват и изпълняват спрямо работното време на "Еконт" и работното време на "Агроаптека Младост"

Използвани термини

Потребител: Лице, което избира продуктите от МАГАЗИНА, попълва данните и инициира поръчката, като извършва това от свое име или от името на юридическо лице, от което е упълномощен.

Получател: Физическо или юридическо лице, което може да е различно от потребителя и което получава поръчаните продукти на адрес, указан от заявителя.

За да направи поръчка, потребителят трябва да попълни необходимите данни на указаните места.

Доставката за България се извършва от 1 до 5 работни дни от куриерска фирма "Еконт" и цените са както следва:

  • До всички населени места в България доставките се извършват с куриерска фирма "Еконт" по ценовата им листа, като се ползват 30% отстъпка. Цената се изчислява автоматично при поръчка.
  • Поръчки извън България не изпълняваме!

Начини на плащане и възстановяване на суми

Плащане в брой при доставка - наложен платеж

При доставка на стоката плащате дължимата сума на куриера. 

Лош Добър