Избор на категория
Вашата количка

ТЕМПОС F1

Семена ТЕМПОС F1 615

Семена ТЕМПОС F1

Експресна доставка за цялата страна ▪ Доставка на следващия работен ден при поръчка до 17:00 ч. ▪ Всяка пратка пътува с опция преглед и тест
Разгледайте още: Зеленчукови семенаДомати

ДОМАТИ ТЕМПОС F1 е НОВ български суперранен, полудетерминантен хибриден сорт домати. Плодовете са плоско кръгли, без зелен пръстен около дръжката, едри - 200-250 гр, твърди, гладки, непукливи, равномерно червени, без целулоза.

ДОМАТИ ТЕМПОС F1 е НОВ български суперранен, полудетерминантен хибриден сорт домати, съчетаващ висока ранозрялост и продуктивност, дружно узряване, едрина и транспортабилност на плодовете. Плодовете са плоско кръгли, без зелен пръстен около дръжката, едри - 200-250 гр, твърди, гладки, непукливи, равномерно червени, без целулоза. Подходящ е за суперранно, ранно и късно(втора култура) производство на открито и в оранжерии. Предназначен е за прясна консумация и експорт. Устойчив на тютюнева мозайка и фузариум. Отглеждане - едностъблено или двустъблено, като второто стъбло се образува от колтука под първа китка на основното стъбло.

Срок на сеитба: за оранжерии - Януари - Февруари, за открито - Февруари - Март

Срок за разсаждане: за оранжерии - Март - Април, за открито 15 Април - 15 Май

Схема на разсаждане: едноредово 70-75/30 см, двуредово - 80/50/30 см

Сеитбена норма: 20-25 гр/дка

Опаковка: 50 броя семена

Съдържание

Опаковка: 50 броя семена

Приложение

Всички поръчки се обработват в работно време, както следва:

Понеделник - Петък: 09.00ч - 17.00ч с доставка на следващ ден!

Поръчки подадени след 17:00ч се обработват на следващия ден!

Поръчки подадени в интервала: Петък след 17:00ч - Понеделник до 09:00ч се обработват в Понеделник и се изпълняват във Вторник.

Поръчки подадени по време на официални празници се обработват и изпълняват спрямо работното време на "Еконт" и работното време на "Агроаптека Младост"

Използвани термини

Потребител: Лице, което избира продуктите от МАГАЗИНА, попълва данните и инициира поръчката, като извършва това от свое име или от името на юридическо лице, от което е упълномощен.

Получател: Физическо или юридическо лице, което може да е различно от потребителя и което получава поръчаните продукти на адрес, указан от заявителя.

За да направи поръчка, потребителят трябва да попълни необходимите данни на указаните места.

Доставката за България се извършва от 1 до 5 работни дни от куриерска фирма "Еконт" и цените са както следва:

  • До всички населени места в България доставките се извършват с куриерска фирма "Еконт" по ценовата им листа, като се ползват 30% отстъпка. Цената се изчислява автоматично при поръчка.
  • Поръчки извън България не изпълняваме!

Начини на плащане и възстановяване на суми

Плащане в брой при доставка - наложен платеж

При доставка на стоката плащате дължимата сума на куриера. 

Лош Добър