Избор на категория
Вашата количка

Снайпер DX3 Гел

Снайпер DX3 Гел

Снайпер DX3 Гел против мравки

8.00 лв.
  Експресна доставка за цялата страна ▪ Доставка на следващия работен ден при поръчка до 17:00 ч. ▪ Всяка пратка пътува с опция преглед и тест

  Снайпер DX3 Гел против мравки

  Готова за употреба инсектицидна гел примамка (ПТ 18) за контрол на мравки и техните гнезда - За масова употреба-

  Област на приложение- Биоцид за контрол на мравки на открито и закрито.

  Организми обект на предлаганата употреба: Черни градински мравки (Linepithema humile), фараонови мравки (Monomorium pharaonis).

  Характеристика-DX3 Гел е готова за употреба инсектицидна гел примамка, съдържаща имидаклоприд, която елиминира основните видове от обикновени черни градински мравки и тропични мравки и техните гнезда.

  DX3 Гел е изключително апетитна за мравките формулировка, богата на хранителни и захарни съставки;течливостта и енергийната мощност на примамката гел осигуряват бързо и обилно хранене.След като приемат примамката, мравките се връщат в мравуняците си и я предават на останалите мравки в колонията, включително и кралицата. Преминаването на примамката от една мравка към друга, благодарение на Домино ефекта, позволява елиминирането на целия мравуняк в рамките на две седмици от прилагането.

  DX3 Гел е без цвят, без мирис, не оставя следи и позволява дискретно иползване на инсектицида, DX3 Гел остава апетитна за дълго време, осигурявайки N ефективност до 3 месеца от прилагането.

  Инструкции за използване- Биоцидът е готов за употреба (инсектицидна гел примамка).

  Прилага се точково, като капки от продукта се нанасят по пътищата на преминаване на мравките, в пукнатини и цепнатини или във входовете на гнезда, върху хоризонтални неабсорбиращи повърхности.

  На закрито- в пукнатини и цепнатини, покрай стените.

  На открито- в пукнатини и цепнатини, около сградите, във входовете на гнездата.

  Разходна норма: 2 капки от 0.05 гр. (5 мм диаметър) на всеки линеен метър или на входа на гнездото. Биоцидът е ефективен до 3 месеца след прилагане.

  Срок на действие: елиминиране на мравуняка в рамките на две седмици от прилагането.

  Интервал между обработките: обработката може да се повтори на всеки 3 месеца или ако примамката е замърсена или изцяло изконсумирана.

  Опаковка: 5 грама

  Срок на годност. 2 години от датата на производство, отпечатана в опаковката

  Всички поръчки се обработват в работно време, както следва:

  Понеделник - Петък: 09.00ч - 17.00ч с доставка на следващ ден!

  Поръчки подадени след 17:00ч се обработват на следващия ден!

  Поръчки подадени в интервала: Петък след 17:00ч - Понеделник до 09:00ч се обработват в Понеделник и се изпълняват във Вторник.

  Поръчки подадени по време на официални празници се обработват и изпълняват спрямо работното време на "Еконт" и работното време на "Агроаптека Младост"

  Използвани термини

  Потребител: Лице, което избира продуктите от МАГАЗИНА, попълва данните и инициира поръчката, като извършва това от свое име или от името на юридическо лице, от което е упълномощен.

  Получател: Физическо или юридическо лице, което може да е различно от потребителя и което получава поръчаните продукти на адрес, указан от заявителя.

  За да направи поръчка, потребителят трябва да попълни необходимите данни на указаните места.

  Доставката за България се извършва от 1 до 5 работни дни от куриерска фирма "Еконт" и цените са както следва:

  • До всички населени места в България доставките се извършват с куриерска фирма "Еконт" по ценовата им листа, като се ползват 30% отстъпка. Цената се изчислява автоматично при поръчка.
  • Поръчки извън България не изпълняваме!

  Начини на плащане и възстановяване на суми

  Плащане в брой при доставка - наложен платеж

  При доставка на стоката плащате дължимата сума на куриера. 

  Лош Добър