Избор на категория
Вашата количка

Репелент против птици под формата на спрей

Репелент против птици под формата на спрей
✘Изчерпано

Репелент против птици под формата на спрей

21.90 лв.
Експресна доставка за цялата страна ▪ Доставка на следващия работен ден при поръчка до 17:00 ч. ▪ Всяка пратка пътува с опция преглед и тест

Препарат против птици  ALA STOP VOLATILI 750 мл.  

Препаратът против  птици ALA STOP VOLATILI е готов за употреба спрей и служи за отблъскване на различни видове птици от подпрозоречни дъски, балкони, веранди, покриви и места, където има нежелано присъствие на гълъби, врабчета, прилепи и др.

Препарата е произведен от изцяло натурални съставки, които птиците не обичат и избягват.

Начин на употреба:

Преди употреба на спрея за птици почистете повърхността от птичи екскременти добре, така ще заличите ароматните следи, които оставят гълъбите. Напръскайте обилно със спрея при първоначална обработка. Повторете опръскването след 2-3 дни целта е да подсилите действието на препарата и да отучите гълъбите да кацат и пребивават върху местата, които не желаете.

Повторете обработката и след силен дъжд той може да отмие препарата и да остави повърхностите незащитени от птици.

Препарата за прогонване на гълъби действа на база ароматна бариера която отблъсква птиците надалеч от обработените зони. Препарата създава навици в гълъбите, като основната идея е да не се връщат на местата, които са били обработени с препарата.

Важно:

Да не се пие и пуши по време на работа с препарата против птици.
При контакт с очите, измийте веднага с вода, дръжте далече от деца и домашни любимци.
Дръжте продукта на сухо и проветриво място.
Само за външна употреба.
Количество:750мл
Произход: MONDO VERDE-Италия

Приложение:

Начин на употреба: Преди употреба на спрея за птици почистете повърхността от птичи екскременти добре, така ще заличите ароматните следи, които оставят гълъбите. Напръскайте обилно със спрея при първоначална обработка. Повторете опръскването след 2-3 дни целта е да подсилите действието на препарата и да отучите гълъбите да кацат и пребивават върху местата, които не желаете. Повторете обработката и след силен дъжд той може да отмие препарата и да остави повърхностите незащитени от птици.

Лош Добър