Избор на категория
Вашата количка

РЕПЕЛЕНТ ПРОТИВ КУЧЕТА И КОТКИ GET OFF

РЕПЕЛЕНТ ПРОТИВ КУЧЕТА И КОТКИ GET OFF

РЕПЕЛЕНТ ПРОТИВ КУЧЕТА И КОТКИ GET OFF СПРЕЙ

21.50 лв.
  Експресна доставка за цялата страна ▪ Доставка на следващия работен ден при поръчка до 17:00 ч. ▪ Всяка пратка пътува с опция преглед и тест

  РЕПЕЛЕНТ ПРОТИВ КУЧЕТА И КОТКИ GET OFF СПРЕЙ

  Подходящ за вътрешна и външна употреба, препарата предизвиква промяна на навиците на домашните любимци.

  Инструкции за употреба

  Отстранете всякакви твърди екскременти от кучета и котки и тествайте спрея GET OFF Cat & Dog Repellent Spray върху малка скрита област от повърхността, която ще се третира, за да видите дали има някакви нежелани ефекти (напр. обезцветяване). Разклатете преди употреба. Еднократно нанасяне на GET OFF спрей за репеленти за котки и кучета е достатъчно, за да почистите замърсената зона и да обезсърчите кучетата и котките от повторна дефекация върху засегнатата област. Ако замърсяването се отстранява трудно, повторете третирането на всеки 12 часа. Използвайте продукта пестеливо и не нанасяйте твърде много. Силно летливият продукт излъчва силна миризма, която обърква обонянието на животното, обезсърчавайки го да посещава третираната зона.

  активни съставки

  Метил нонил кетон 1,7g/100g, гераниол 0,3g/100g

  Всички поръчки се обработват в работно време, както следва:

  Понеделник - Петък: 09.00ч - 17.00ч с доставка на следващ ден!

  Поръчки подадени след 17:00ч се обработват на следващия ден!

  Поръчки подадени в интервала: Петък след 17:00ч - Понеделник до 09:00ч се обработват в Понеделник и се изпълняват във Вторник.

  Поръчки подадени по време на официални празници се обработват и изпълняват спрямо работното време на "Еконт" и работното време на "Агроаптека Младост"

  Използвани термини

  Потребител: Лице, което избира продуктите от МАГАЗИНА, попълва данните и инициира поръчката, като извършва това от свое име или от името на юридическо лице, от което е упълномощен.

  Получател: Физическо или юридическо лице, което може да е различно от потребителя и което получава поръчаните продукти на адрес, указан от заявителя.

  За да направи поръчка, потребителят трябва да попълни необходимите данни на указаните места.

  Доставката за България се извършва от 1 до 5 работни дни от куриерска фирма "Еконт" и цените са както следва:

  • До всички населени места в България доставките се извършват с куриерска фирма "Еконт" по ценовата им листа, като се ползват 30% отстъпка. Цената се изчислява автоматично при поръчка.
  • Поръчки извън България не изпълняваме!

  Начини на плащане и възстановяване на суми

  Плащане в брой при доставка - наложен платеж

  При доставка на стоката плащате дължимата сума на куриера. 

  Лош Добър