Избор на категория
Вашата количка

Репелент против къртици TALPA RAUS 1000 мл

Репелент против къртици TALPA RAUS 1000 мл

Репелент против къртици TALPA RAUS 1000 мл

24.50 лв.
Експресна доставка за цялата страна ▪ Доставка на следващия работен ден при поръчка до 17:00 ч. ▪ Всяка пратка пътува с опция преглед и тест

Препарат против къртици TALPA RAUS 1000 мл

Препарат против къртици TALPA RAUS
Гранули за градини, тревни площи, декоративни храсти, цветя и земеделски култури против попово прасе, къртици, сляпо куче.
TALPA RAUS е органичен продукт с напълно растителен произход на основата на рицинови зърна. Освен, че прогонва земните гризачи-попово прасе, къртици и сляпо куче, той представлява висококачествен органичен азотен тор. Препарата против подземни гризачи съдържа алкалоидни вещества (рицинин): тяхното освобождаване в почвата произвежда миризма, която създава неблагоприятна среда за къртиците. Препарата против къртици и подземни гризачи има бавно и постепенно освобождаване, действа в продължение на 80-90 дни.
Начин на употреба:
TALPA RAUS се прилага чрез равномерно поръсване на препарата в дупките на къртиците. След всяко третиране е добре да се полее третирания участък и да се поддържа почвата влажна.
Препоръчителни дози: първоначално поръсете от препарата 50-60 мл на 4-5 кв.м. Повторете третирането след една седмица пак. Не е необходимо да слагате от продукта във всички видими дупки. Просто в отбелязания периметър от 4-5 кв.м. затъпкайте хубаво другите дупки.
Съдържа: алкалоиди (рицинин) и органичен азот (N) 5.5%. 
Действа като органичен азотен тор.
Екологичен. Биоразградим. Приложим в биологичното земеделие.
Важно:
H302 Вреден при поглъщане.
Препоръки за безопасност:
P102 Да се съхранява извън обсега на деца.
P103 Преди употреба прочетете етикета.
Р264 Да се измият ръцете старателно след употреба.
Р301+Р312 При поглъщане придружено с неразположение: обадете в ЦЕНТЪР ПО ТОКСИКОЛОГИЯ или на лекар.
Количество:1000 мл.
Произход: MONDO VERDE-Италия. Повече информация: ТУК

Съдържание

Съдържа: алкалоиди (рицинин) и органичен азот (N) 5.5%.  Действа като органичен азотен тор. Екологичен. Биоразградим. Приложим в биологичното земеделие.

Приложение

Начин на употреба: TALPA RAUS се прилага чрез равномерно поръсване на препарата в дупките на къртиците. След всяко третиране е добре да се полее третирания участък и да се поддържа почвата влажна. Препоръчителни дози: първоначално поръсете от препарата 50-60 мл на 4-5 кв.м. Повторете третирането след една седмица пак. Не е неоходимо да слагате от продукта във всички видими дупки. Просто в отбелязания периметър от 4-5 кв.м. затъпкайте хубаво другите дупки.

Всички поръчки се обработват в работно време, както следва:

Понеделник - Петък: 09.00ч - 17.00ч с доставка на следващ ден!

Поръчки подадени след 17:00ч се обработват на следващия ден!

Поръчки подадени в интервала: Петък след 17:00ч - Понеделник до 09:00ч се обработват в Понеделник и се изпълняват във Вторник.

Поръчки подадени по време на официални празници се обработват и изпълняват спрямо работното време на "Еконт" и работното време на "Агроаптека Младост"

Използвани термини

Потребител: Лице, което избира продуктите от МАГАЗИНА, попълва данните и инициира поръчката, като извършва това от свое име или от името на юридическо лице, от което е упълномощен.

Получател: Физическо или юридическо лице, което може да е различно от потребителя и което получава поръчаните продукти на адрес, указан от заявителя.

За да направи поръчка, потребителят трябва да попълни необходимите данни на указаните места.

Доставката за България се извършва от 1 до 5 работни дни от куриерска фирма "Еконт" и цените са както следва:

  • До всички населени места в България доставките се извършват с куриерска фирма "Еконт" по ценовата им листа, като се ползват 30% отстъпка. Цената се изчислява автоматично при поръчка.
  • Поръчки извън България не изпълняваме!

Начини на плащане и възстановяване на суми

Плащане в брой при доставка - наложен платеж

При доставка на стоката плащате дължимата сума на куриера. 

Лош Добър