Избор на категория
Вашата количка

ПАУЛИНА F1 БГ

Семена ПАУЛИНА F1 БГ 250

Семена ПАУЛИНА F1 БГ

Експресна доставка за цялата страна ▪ Доставка на следващия работен ден при поръчка до 17:00 ч. ▪ Всяка пратка пътува с опция преглед и тест
Разгледайте още: Зеленчукови семенаДомати

ПАУЛИНА F1 БГ е индетерминантен (високорастящ) хибриден сорт домати, събрал в себе си комплекс от качества като ранозрялост, едрина на плодовете, висока продуктивност и изключителни вкусови качества.

Индетерминантен (високорастящ) хибриден сорт домати, събрал в себе си комплекс от качества като ранозрялост, едрина на плодовете, висока продуктивност и изключителни вкусови качества.  Подходящ за отглеждане както в полиетиленови оранжерии за ранно производство, така и на открито за ранно и средно ранно производство. Плодовете са плоско-кръгли, гладки, без зелен пръстен, средно твърди и непукливи, с равномерен червен цвят и средно тегло 210 - 230гр. Устойчиви на тютюнева мозайка вертицилийно и фузарийно увяхване. Подходящи за прясна консумация и транспортиране.

Срок на засяване: 15 Януари - 25 Февруари

Срок на разсаждане: 25 Март - 20 Април при растояния 80/40 см
Сеитбена норма: 20-25 г/дка 
 

Съдържание

Опаковка - 0,2гр

Приложение

Срок на засяване: 15 Януари - 25 Февруари Срок на разсаждане: 25 Март - 20 Април при растояния 80/40 см Сеитбена норма: 20-25 г/дка 

Всички поръчки се обработват в работно време, както следва:

Понеделник - Петък: 09.00ч - 17.00ч с доставка на следващ ден!

Поръчки подадени след 17:00ч се обработват на следващия ден!

Поръчки подадени в интервала: Петък след 17:00ч - Понеделник до 09:00ч се обработват в Понеделник и се изпълняват във Вторник.

Поръчки подадени по време на официални празници се обработват и изпълняват спрямо работното време на "Еконт" и работното време на "Агроаптека Младост"

Използвани термини

Потребител: Лице, което избира продуктите от МАГАЗИНА, попълва данните и инициира поръчката, като извършва това от свое име или от името на юридическо лице, от което е упълномощен.

Получател: Физическо или юридическо лице, което може да е различно от потребителя и което получава поръчаните продукти на адрес, указан от заявителя.

За да направи поръчка, потребителят трябва да попълни необходимите данни на указаните места.

Доставката за България се извършва от 1 до 5 работни дни от куриерска фирма "Еконт" и цените са както следва:

  • До всички населени места в България доставките се извършват с куриерска фирма "Еконт" по ценовата им листа, като се ползват 30% отстъпка. Цената се изчислява автоматично при поръчка.
  • Поръчки извън България не изпълняваме!

Начини на плащане и възстановяване на суми

Плащане в брой при доставка - наложен платеж

При доставка на стоката плащате дължимата сума на куриера. 

Лош Добър