Избор на категория
Вашата количка

НИКОЛИНА F1 БГ

Семена НИКОЛИНА F1 БГ 249

Семена НИКОЛИНА F1 БГ

Експресна доставка за цялата страна ▪ Доставка на следващия работен ден при поръчка до 17:00 ч. ▪ Всяка пратка пътува с опция преглед и тест
Разгледайте още: Зеленчукови семенаДомати

НИКОЛИНА F1 БГ е детерминантен (безколов),високодобивен, средноранозрял български хибриден сорт домати с едри плодове и много добри вкусови качества.

Детерминантен (безколов),високодобивен, средноранозрял български хибриден сорт домати с едри плодове и много добри вкусови качества. Подходящ за средно ранно и късно полско производство. Плодовете са плоско кръгли до кръгли, плътни, твърди и непукливи, с интензивно червен цвят и средно тегло над 230-250 гр. Устойчив на тютюнева мозайка, вертицилийно и фузарийно увяхване, високотолерантен на алтернария. Подходящ за прясна консумация и преработка, добра съхраняемост следберитба.
Срок на засяване: Чрез разсад 15 Март -15 Април, директна сеитба 15 Април -10 Май Срок на разсаждане: 25 Април • 20 Май
Растояния 80-90/30 см на конструкция и 100/50-70 см без конструкция Сеитбена норма: 25-30 г/дка;

Съдържание

Опаковк - 0,5гр - 150 семена

Приложение

Срок на засяване: Чрез разсад 15 Март -15 Април, директна сеитба 15 Април -10 Май Срок на разсаждане: 25 Април • 20 Май Растояния 80-90/30 см на конструкция и 100/50-70 см без конструкция Сеитбена норма: 25-30 г/дка

Всички поръчки се обработват в работно време, както следва:

Понеделник - Петък: 09.00ч - 17.00ч с доставка на следващ ден!

Поръчки подадени след 17:00ч се обработват на следващия ден!

Поръчки подадени в интервала: Петък след 17:00ч - Понеделник до 09:00ч се обработват в Понеделник и се изпълняват във Вторник.

Поръчки подадени по време на официални празници се обработват и изпълняват спрямо работното време на "Еконт" и работното време на "Агроаптека Младост"

Използвани термини

Потребител: Лице, което избира продуктите от МАГАЗИНА, попълва данните и инициира поръчката, като извършва това от свое име или от името на юридическо лице, от което е упълномощен.

Получател: Физическо или юридическо лице, което може да е различно от потребителя и което получава поръчаните продукти на адрес, указан от заявителя.

За да направи поръчка, потребителят трябва да попълни необходимите данни на указаните места.

Доставката за България се извършва от 1 до 5 работни дни от куриерска фирма "Еконт" и цените са както следва:

  • До всички населени места в България доставките се извършват с куриерска фирма "Еконт" по ценовата им листа, като се ползват 30% отстъпка. Цената се изчислява автоматично при поръчка.
  • Поръчки извън България не изпълняваме!

Начини на плащане и възстановяване на суми

Плащане в брой при доставка - наложен платеж

При доставка на стоката плащате дължимата сума на куриера. 

Лош Добър