Избор на категория
Вашата количка

КОРНИШОНИ РОНДА F1

Семена КОРНИШОНИ РОНДА F1 371

Семена КОРНИШОНИ РОНДА F1

2.80 лв.
Експресна доставка за цялата страна ▪ Доставка на следващия работен ден при поръчка до 17:00 ч. ▪ Всяка пратка пътува с опция преглед и тест
Разгледайте още: Зеленчукови семенаКраставици

КОРНИШОНИ РОНДА F1 е високопродуктивен, изключително жизнен хибрид за отглеждане на открито. Подходящ за прясна консумация и преработка.

Високопродуктивен, изключително жизнен хибрид за отглеждане на открито. Подходящ за прясна консумация и преработка.
Растенията са с къси междувъзлия, многобфойни разклонения само с женски цветове. Плодовете са тъмно зелени, с малки бели шипчета, плътни, крехки, хрупкави и с отлични вкусови качества при размер на плода в технологична зрелост 5-9см дължина и 2-4см в диаметър. Много добра устойчивост на мани (обикновена и брашнеста) и антракноза. Относително добра устойчивост на вирусни заболявания включително краставичено мозаичен вирус.
Директна сеитба на дълбочина 2-Зсм от края на април - началото на май или от средата на юни до средата на юли за 2-ра реколта.
Схема на сеитба при итглеждане на конструкция - 90/20-25см. Оптимална t° на почвата за поникване - 20-25°С за 5-7 дни.
 

Съдържание

Опаковка - 30 броя семена

Приложение

Директна сеитба на дълбочина 2-Зсм от края на април - началото на май или от средата на юни до средата на юли за 2-ра реколта. Схема на сеитба при итглеждане на конструкция - 90/20-25см. Оптимална t° на почвата за поникване - 20-25°С за 5-7 дни.

Всички поръчки се обработват в работно време, както следва:

Понеделник - Петък: 09.00ч - 17.00ч с доставка на следващ ден!

Поръчки подадени след 17:00ч се обработват на следващия ден!

Поръчки подадени в интервала: Петък след 17:00ч - Понеделник до 09:00ч се обработват в Понеделник и се изпълняват във Вторник.

Поръчки подадени по време на официални празници се обработват и изпълняват спрямо работното време на "Еконт" и работното време на "Агроаптека Младост"

Използвани термини

Потребител: Лице, което избира продуктите от МАГАЗИНА, попълва данните и инициира поръчката, като извършва това от свое име или от името на юридическо лице, от което е упълномощен.

Получател: Физическо или юридическо лице, което може да е различно от потребителя и което получава поръчаните продукти на адрес, указан от заявителя.

За да направи поръчка, потребителят трябва да попълни необходимите данни на указаните места.

Доставката за България се извършва от 1 до 5 работни дни от куриерска фирма "Еконт" и цените са както следва:

  • До всички населени места в България доставките се извършват с куриерска фирма "Еконт" по ценовата им листа, като се ползват 30% отстъпка. Цената се изчислява автоматично при поръчка.
  • Поръчки извън България не изпълняваме!

Начини на плащане и възстановяване на суми

Плащане в брой при доставка - наложен платеж

При доставка на стоката плащате дължимата сума на куриера. 

Лош Добър