Избор на категория
Вашата количка

КОРНИШОНИ РОНДА F1

Семена КОРНИШОНИ РОНДА F1 371
✘Изчерпано

Семена КОРНИШОНИ РОНДА F1

3.40 лв.
Експресна доставка за цялата страна ▪ Доставка на следващия работен ден при поръчка до 17:00 ч. ▪ Всяка пратка пътува с опция преглед и тест
Разгледайте още: Зеленчукови семенаКраставици

КОРНИШОНИ РОНДА F1 е високопродуктивен, изключително жизнен хибрид за отглеждане на открито. Подходящ за прясна консумация и преработка.

Високопродуктивен, изключително жизнен хибрид за отглеждане на открито. Подходящ за прясна консумация и преработка.
Растенията са с къси междувъзлия, многобфойни разклонения само с женски цветове. Плодовете са тъмно зелени, с малки бели шипчета, плътни, крехки, хрупкави и с отлични вкусови качества при размер на плода в технологична зрелост 5-9см дължина и 2-4см в диаметър. Много добра устойчивост на мани (обикновена и брашнеста) и антракноза. Относително добра устойчивост на вирусни заболявания включително краставичено мозаичен вирус.
Директна сеитба на дълбочина 2-Зсм от края на април - началото на май или от средата на юни до средата на юли за 2-ра реколта.
Схема на сеитба при итглеждане на конструкция - 90/20-25см. Оптимална t° на почвата за поникване - 20-25°С за 5-7 дни.
 

Съдържание

Опаковка - 30 броя семена

Приложение

Директна сеитба на дълбочина 2-Зсм от края на април - началото на май или от средата на юни до средата на юли за 2-ра реколта. Схема на сеитба при итглеждане на конструкция - 90/20-25см. Оптимална t° на почвата за поникване - 20-25°С за 5-7 дни.
Лош Добър