Избор на категория
Вашата количка

КОНФИДОР ЕНЕРДЖИ ОД

КОНФИДОР ЕНЕРДЖИ ОД
✘Изчерпано

КОНФИДОР ЕНЕРДЖИ ОД

15.50 лв.
Експресна доставка за цялата страна ▪ Доставка на следващия работен ден при поръчка до 17:00 ч. ▪ Всяка пратка пътува с опция преглед и тест

КОНФИДОР ЕНЕРДЖИ ОД е системен и контактен инсектицид за борба с белокрилка, въшки и други по зеленчуци и други с много добро бързо действие и последействие.

Конфидор Енерджи действа при контакт и поглъщане. Продуктът оказва влияние върху нервната система на неприятелите във всяка възраст, в резултат на което те спират да се хранят и умират. Отличава се с много бърз начален (нокдаун) ефект (идващ от пиретроидното активно вещество) и дълго последействие (от хлорникотинилното активно вещество) срещу голям брой смучещи и грижещи неприятели. Поради специфичният механизъм на действие Конфидор Енерджи е ефикасен и срещу насекоми придобили устойчивост към други химични групи инсектициди.

Конфидор Енерджи стимулира предпазните и възстановителни сили на третираните растения. След пръскане с Конфидор Енерджи растенията по-добре понасят засушаване, нападение от болести и промени в хранителния режим.
Предназначен за борба с оранжерийна белокрилка, зелена листна въшка и памукова листна въшка

Карантитен срок - 3 дни

Съдържание

Активно вещество - Имидаклоприд 75 г/л; Делтаметрин 10 г/л

Приложение

Дозировка: 6 - 8 мл/10 литра вода Карантитен срок - 3 дни
Лош Добър