Избор на категория
Вашата количка

ГРАМАДА БГ F1

Семена ГРАМАДА БГ F1 216

Семена ГРАМАДА БГ F1

2.80 лв.
Експресна доставка за цялата страна ▪ Доставка на следващия работен ден при поръчка до 17:00 ч. ▪ Всяка пратка пътува с опция преглед и тест
Разгледайте още: Зеленчукови семенаДомати

БГ Грамада F1 Средно ранозрял индетерминантен (колов) хибрид, предназначен за отглеждане в полиетиленови оранжерии и на открито.

БГ Грамада F1
Средно ранозрял индетерминантен (колов) хибрид, предназначен за отглеждане в полиетиленови оранжерии и на открито. Сортът формира 5-6 плода на китка. Плодовете са кръгли, червени, месести, с тегло 250-300 г и много добри вкусови качества. Отглежда се едностъблено на 4-5 съцветия (чепки). Сеитбена норма: 15-20 г/дка. Семена в 1 г – 280-300 бр.
Опаковка:90- 100 семки

Съдържание

Опаковка: 0,2 грама

Приложение

Всички поръчки се обработват в работно време, както следва:

Понеделник - Петък: 09.00ч - 17.00ч с доставка на следващ ден!

Поръчки подадени след 17:00ч се обработват на следващия ден!

Поръчки подадени в интервала: Петък след 17:00ч - Понеделник до 09:00ч се обработват в Понеделник и се изпълняват във Вторник.

Поръчки подадени по време на официални празници се обработват и изпълняват спрямо работното време на "Еконт" и работното време на "Агроаптека Младост"

Използвани термини

Потребител: Лице, което избира продуктите от МАГАЗИНА, попълва данните и инициира поръчката, като извършва това от свое име или от името на юридическо лице, от което е упълномощен.

Получател: Физическо или юридическо лице, което може да е различно от потребителя и което получава поръчаните продукти на адрес, указан от заявителя.

За да направи поръчка, потребителят трябва да попълни необходимите данни на указаните места.

Доставката за България се извършва от 1 до 5 работни дни от куриерска фирма "Еконт" и цените са както следва:

  • До всички населени места в България доставките се извършват с куриерска фирма "Еконт" по ценовата им листа, като се ползват 30% отстъпка. Цената се изчислява автоматично при поръчка.
  • Поръчки извън България не изпълняваме!

Начини на плащане и възстановяване на суми

Плащане в брой при доставка - наложен платеж

При доставка на стоката плащате дължимата сума на куриера. 

Лош Добър