Избор на категория
Вашата количка

ФИНАЛ F1

Семена ФИНАЛ F1 437

Семена ФИНАЛ F1

Експресна доставка за цялата страна ▪ Доставка на следващия работен ден при поръчка до 17:00 ч. ▪ Всяка пратка пътува с опция преглед и тест
Разгледайте още: Зеленчукови семенаДомати

ФИНАЛ F1 е много ранен хибриден полудетерминантен сорт български домати.

Нов български полудетерминантен хибриден сорт, съчетаващ супер ранозрялост и висока продуктивност, дружно узряване, едрина и транспортабилност на плодовете, характеризиращи се с добри вкусови качества. Плодовете са едри със средно тегло 200-250 гр., изравнени, много твърди, непукливи, равномерно червени, без целулоза. Подходящ е както за суперранно, така и за ранно и късно (втора култура) производство в условията на полиетиленови оранжерии. Сортът е издръжлив на ниски температури, устойчив на тютюнева мозайка, вертицилиум, фузариум и високотолерантен на алтернария, септория и антракноза. Предназначен е за прясна консумация. Отглеждане - двустъблено, като двете стъбла се образуват от основното плюс второ, изведено от колтука под първа китка.

Срок на засяване: за оранжерии - Януари-Февруари
Срок на разсаждане: Март-Април
Схема на разсаждане: едноредово 70/40 см, двуредово 80/60/40 см

Сеитбена норма: 20-25 гр.

Съдържание

Опаковка - 50 броя семена

Приложение

Срок на засяване: за оранжерии - Януари-Февруари Срок на разсаждане: Март-Април Схема на разсаждане: едноредово 70/40 см, двуредово 80/60/40 см Сеитбена норма: 20-25 гр.

Всички поръчки се обработват в работно време, както следва:

Понеделник - Петък: 09.00ч - 17.00ч с доставка на следващ ден!

Поръчки подадени след 17:00ч се обработват на следващия ден!

Поръчки подадени в интервала: Петък след 17:00ч - Понеделник до 09:00ч се обработват в Понеделник и се изпълняват във Вторник.

Поръчки подадени по време на официални празници се обработват и изпълняват спрямо работното време на "Еконт" и работното време на "Агроаптека Младост"

Използвани термини

Потребител: Лице, което избира продуктите от МАГАЗИНА, попълва данните и инициира поръчката, като извършва това от свое име или от името на юридическо лице, от което е упълномощен.

Получател: Физическо или юридическо лице, което може да е различно от потребителя и което получава поръчаните продукти на адрес, указан от заявителя.

За да направи поръчка, потребителят трябва да попълни необходимите данни на указаните места.

Доставката за България се извършва от 1 до 5 работни дни от куриерска фирма "Еконт" и цените са както следва:

  • До всички населени места в България доставките се извършват с куриерска фирма "Еконт" по ценовата им листа, като се ползват 30% отстъпка. Цената се изчислява автоматично при поръчка.
  • Поръчки извън България не изпълняваме!

Начини на плащане и възстановяване на суми

Плащане в брой при доставка - наложен платеж

При доставка на стоката плащате дължимата сума на куриера. 

Лош Добър