Избор на категория
Вашата количка

ФАСУЛ ЧУДОТО НА ВЕНЕЦИЯ

Семена ФАСУЛ ЧУДОТО НА ВЕНЕЦИЯ 314

Семена ФАСУЛ ЧУДОТО НА ВЕНЕЦИЯ

3.00 лв.
Експресна доставка за цялата страна ▪ Доставка на следващия работен ден при поръчка до 17:00 ч. ▪ Всяка пратка пътува с опция преглед и тест
Разгледайте още: Зеленчукови семенаФасул

Градински фасул - сорт "Чудото на Венеция"

Вейков фасул, отглежда се на опорна конструкция. Чушките са разположени на цялото стъбло, жълти, плоски, крехки, с дължина 22- 26 см. И ширина 2- 3 см. Подходящ е за прясна консумация и преработка. Високо добивен сорт. През цялата вегетация трябва да се поддържа почвена влажност около 70- 80 % за нормално развитие на културата.
Семената поникват от 7 до 14 дни в зависимост от топлината и влагата. Зеления фасул се прибира когато чушките са млади и крехки.
Дълбочина на засяване 4- 5 см.
Сеитбена норма 10-12 кг дка
 

Съдържание

Опаковка - 40 грама

Приложение

Семената поникват от 7 до 14 дни в зависимост от топлината и влагата. Зеления фасул се прибира когато чушките са млади и крехки. Дълбочина на засяване 4- 5 см. Сеитбена норма 10-12 кг дка

Всички поръчки се обработват в работно време, както следва:

Понеделник - Петък: 09.00ч - 17.00ч с доставка на следващ ден!

Поръчки подадени след 17:00ч се обработват на следващия ден!

Поръчки подадени в интервала: Петък след 17:00ч - Понеделник до 09:00ч се обработват в Понеделник и се изпълняват във Вторник.

Поръчки подадени по време на официални празници се обработват и изпълняват спрямо работното време на "Еконт" и работното време на "Агроаптека Младост"

Използвани термини

Потребител: Лице, което избира продуктите от МАГАЗИНА, попълва данните и инициира поръчката, като извършва това от свое име или от името на юридическо лице, от което е упълномощен.

Получател: Физическо или юридическо лице, което може да е различно от потребителя и което получава поръчаните продукти на адрес, указан от заявителя.

За да направи поръчка, потребителят трябва да попълни необходимите данни на указаните места.

Доставката за България се извършва от 1 до 5 работни дни от куриерска фирма "Еконт" и цените са както следва:

  • До всички населени места в България доставките се извършват с куриерска фирма "Еконт" по ценовата им листа, като се ползват 30% отстъпка. Цената се изчислява автоматично при поръчка.
  • Поръчки извън България не изпълняваме!

Начини на плащане и възстановяване на суми

Плащане в брой при доставка - наложен платеж

При доставка на стоката плащате дължимата сума на куриера. 

Лош Добър