Избор на категория
Вашата количка

Електронен уред за борба с влечуги RR-2

Електронен уред за борба с влечуги RR-2

Електронен уред за борба с влечуги RR-2

33.00 лв.
  Експресна доставка за цялата страна ▪ Доставка на следващия работен ден при поръчка до 17:00 ч. ▪ Всяка пратка пътува с опция преглед и тест

  Електронният уред за борба с влечуги ви осигурява природосъобразен и хуманен начин да се отървете от влечугите. Уредът е ефективен срещу всички видове змии и други влечуги.

  Принцип на работа на уреда за борба с влечуги:
  Електронният уред за борба с влечуги ви осигурява природосъобразен и хуманен начин да се отървете от влечугите. Установено е, че влечугите са силно чувствителни към нискочестотни звуци и вибрации. Влечугите приемат почвените вибрации като сигнал за опастност. Електроният уред RR-2 излъчва звукови вибрации с ниска честота, които създават непоносима за влечугите среда. Тези вибрации се разпространяват чрез почвата и принуждават влечугите да напуснат охраняваните площи като обикновено не се връщат повече. Освен върху влечугите уредът въздейства и на гризачите, които са им основната храна. По този начин допълнително се намалява плътноста на влечугите, чрез отнемане на храната им.
  Вибрациите против влечуги излъчвани от уреда се разпространяват в кръг с диаметър около 32 метра, което прави охраняемата площ на устройството 800 кв.м.Електронният уред за борба с влечуги е безвреден за хора и домашни животни.

  Начин на употреба на ултразвуковото устройство:

  1.Развийте капачката на уреда обратно на часовниковата стрелка.
  2.Извадете вътрешното тяло
  3.Поставете 3 бр. батерии (1.5V - R20) по указания на етикета начин. В рамките на 15 сек. ще чуете вибриращ звук, което е индикация за работа на уреда.
  4.Върнете вътрешното тяло в корпуса.
  5.Завийте капачката на уреда по посока на часовниковата стрелка.
  6.Посредством твърд предмет направете цилиндричен отвор в почвата и поставете уреда за змии в него, заравяйки го до 3/4 от дължината му.
  7.За да осигурите максимален контакт, притиснете добре почвата към уреда срещу влечуги.

  ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:
  Захранване: 4,5V (3 бр D батерии)- НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ В КОМПЛЕКТА
  Ефективна площ: 800 кв.м.

  Съдържание

  Приложение

  Всички поръчки се обработват в работно време, както следва:

  Понеделник - Петък: 09.00ч - 17.00ч с доставка на следващ ден!

  Поръчки подадени след 17:00ч се обработват на следващия ден!

  Поръчки подадени в интервала: Петък след 17:00ч - Понеделник до 09:00ч се обработват в Понеделник и се изпълняват във Вторник.

  Поръчки подадени по време на официални празници се обработват и изпълняват спрямо работното време на "Еконт" и работното време на "Агроаптека Младост"

  Използвани термини

  Потребител: Лице, което избира продуктите от МАГАЗИНА, попълва данните и инициира поръчката, като извършва това от свое име или от името на юридическо лице, от което е упълномощен.

  Получател: Физическо или юридическо лице, което може да е различно от потребителя и което получава поръчаните продукти на адрес, указан от заявителя.

  За да направи поръчка, потребителят трябва да попълни необходимите данни на указаните места.

  Доставката за България се извършва от 1 до 5 работни дни от куриерска фирма "Еконт" и цените са както следва:

  • До всички населени места в България доставките се извършват с куриерска фирма "Еконт" по ценовата им листа, като се ползват 30% отстъпка. Цената се изчислява автоматично при поръчка.
  • Поръчки извън България не изпълняваме!

  Начини на плащане и възстановяване на суми

  Плащане в брой при доставка - наложен платеж

  При доставка на стоката плащате дължимата сума на куриера. 

  Лош Добър

  Приложение на продукта

  Alexander 11 Aug 0
  С топлото време се появяват и влечугите. Борбата с тях се води с репеленти.