Избор на категория
Вашата количка

БРОКОЛИ МАРАТОН F1

Семена БРОКОЛИ МАРАТОН F1 591

Семена БРОКОЛИ МАРАТОН F1

3.40 лв.
  Експресна доставка за цялата страна ▪ Доставка на следващия работен ден при поръчка до 17:00 ч. ▪ Всяка пратка пътува с опция преглед и тест
  Разгледайте още: Зеленчукови семенаБроколи

  БРОКОЛИ МАРАТОН F1 са изключително популярен и предпочитан средно късен хибрид в световен мащаб за преработка(шоково замразяване).

  БРОКОЛИ МАРАТОН F1 са изключително популярен и предпочитан средно късен хибрид в световен мащаб за преработка(шоково замразяване).

  Формира едри, компактни, куполообразни глави с привлекателен , наситено зелен и лек син оттенък. Фина и изравнена структура на цветчетата, запазваща се при транспортиране. Растенията са компактни, с прибрани разклонения, коерто позволява разсаждане с около 4000 растения на декар. Формира среден брой добре оформени допълнителни глави на страничните разклонения.

  Вегетационен период от сеитба: 100-120 дни.

  Сеитба на дълбочина 1-2 см

  Разсаждане на растояние 60х40 см

  Опаковка: 60 семки

  Съдържание

  Опаковка: 60 семки

  Приложение

  Всички поръчки се обработват в работно време, както следва:

  Понеделник - Петък: 09.00ч - 17.00ч с доставка на следващ ден!

  Поръчки подадени след 17:00ч се обработват на следващия ден!

  Поръчки подадени в интервала: Петък след 17:00ч - Понеделник до 09:00ч се обработват в Понеделник и се изпълняват във Вторник.

  Поръчки подадени по време на официални празници се обработват и изпълняват спрямо работното време на "Еконт" и работното време на "Агроаптека Младост"

  Използвани термини

  Потребител: Лице, което избира продуктите от МАГАЗИНА, попълва данните и инициира поръчката, като извършва това от свое име или от името на юридическо лице, от което е упълномощен.

  Получател: Физическо или юридическо лице, което може да е различно от потребителя и което получава поръчаните продукти на адрес, указан от заявителя.

  За да направи поръчка, потребителят трябва да попълни необходимите данни на указаните места.

  Доставката за България се извършва от 1 до 5 работни дни от куриерска фирма "Еконт" и цените са както следва:

  • До всички населени места в България доставките се извършват с куриерска фирма "Еконт" по ценовата им листа, като се ползват 30% отстъпка. Цената се изчислява автоматично при поръчка.
  • Поръчки извън България не изпълняваме!

  Начини на плащане и възстановяване на суми

  Плащане в брой при доставка - наложен платеж

  При доставка на стоката плащате дължимата сума на куриера. 

  Лош Добър