Избор на категория
Вашата количка

БИОХУМУС

БИОХУМУС

100% ЧИСТ БИОХУМУС ОТ КАЛИФОРНИЙСКИ ЧЕРВЕЙ

5.40 лв.

  Възможни варианти

  Експресна доставка за цялата страна ▪ Доставка на следващия работен ден при поръчка до 17:00 ч. ▪ Всяка пратка пътува с опция преглед и тест

  100% ЧИСТ БИОХУМУС ОТ ЧЕРВЕН КАЛИФОРНИЙСКИ ЧЕРВЕЙ БЕЗ ПРИМЕСИ

  РАЗРЕШЕН ЗА БИОЗЕМЕДЕЛИЕ

  • Не съдържа патогенни организми и плевелни семена. Продукт без мирис и с ронлива структура.
  • Високо съдържание на микро и макро елементи, отлична запасеност от хуминови киселини, зърнена структура с оптимална влажност.
  • Фракция 0-4 мм
  • Биохумусът подобрява физичните свойства на почвата- тя става по рохкава , не се уплътнява и не образува плътна кора. 
  • Следствие на това наторените почви едновременно задържат необходимата влага (намалява нуждата от напояване с 30% или дренира излишната влага) растенията не загниват. 
  • Съдържа огромни количества почвообработващи микроорганизми, биоактивни стимулатори, витамини, аминокиселини и хуминови киселини, които са основен резерв на хранителни вещества. 
  • Биохумусът съдържа всички 16 елемента, необходими на растенията в много концентриран вид. Макро и микроелементите са обвити във водоразтворима мембрана, която позволява лесно усвояване от растенията, но се освобождава постепенно според нуждите им.
  • Биохумусът притежава бактерицидни свойства, което затруднява развитието на болести в почвата. Растенията понасят по- лесно студ, горещина и суша.  
  • Опаковки: 5 литра и 10 литра

  Всички поръчки се обработват в работно време, както следва:

  Понеделник - Петък: 09.00ч - 17.00ч с доставка на следващ ден!

  Поръчки подадени след 17:00ч се обработват на следващия ден!

  Поръчки подадени в интервала: Петък след 17:00ч - Понеделник до 09:00ч се обработват в Понеделник и се изпълняват във Вторник.

  Поръчки подадени по време на официални празници се обработват и изпълняват спрямо работното време на "Еконт" и работното време на "Агроаптека Младост"

  Използвани термини

  Потребител: Лице, което избира продуктите от МАГАЗИНА, попълва данните и инициира поръчката, като извършва това от свое име или от името на юридическо лице, от което е упълномощен.

  Получател: Физическо или юридическо лице, което може да е различно от потребителя и което получава поръчаните продукти на адрес, указан от заявителя.

  За да направи поръчка, потребителят трябва да попълни необходимите данни на указаните места.

  Доставката за България се извършва от 1 до 5 работни дни от куриерска фирма "Еконт" и цените са както следва:

  • До всички населени места в България доставките се извършват с куриерска фирма "Еконт" по ценовата им листа, като се ползват 30% отстъпка. Цената се изчислява автоматично при поръчка.
  • Поръчки извън България не изпълняваме!

  Начини на плащане и възстановяване на суми

  Плащане в брой при доставка - наложен платеж

  При доставка на стоката плащате дължимата сума на куриера. 

  Лош Добър