Избор на категория
Вашата количка

БЕНТОНИТ ВИНАРСКИ

БЕНТОНИТ ВИНАРСКИ

БЕНТОНИТ ВИНАРСКИ

3.20 лв.
  Експресна доставка за цялата страна ▪ Доставка на следващия работен ден при поръчка до 17:00 ч. ▪ Всяка пратка пътува с опция преглед и тест

  За избистряне на вина и ракии от белтъчно и друго потъмняване

  За избистряне на вина и ракии от белтъчно и друго потъмняване.

  Начин на приложение: Опаковката бентонит се изсипва и разбърква в 0,5 л гореща вода. След като престои 24 часа, бентонитът набъбва и се получава каша. Към него се добавя 2-3 литра вино, разбърква се и се налива в общото количество. Избистрянето завършва 10-15 дни в зависимост от температурата. Избистреното вино се вади от калта, без да се разклаща, посредством маркуч и се прехвърля в нов съд, сулфитира се с 1мл/л серниста киселина и може да се бутилира. Утайката се добавя към материала за ракия, а бурето се измива със сода.

  ВНИМАНИЕ! След избистрянето виното задължително да се извади от калта, защото ще замирише на сероводород(развалени яйца)

  Съдържание

  100 грама бентонит

  Приложение

  Доза: 50-100 гр/100 литра бяло вино 20-50 гр/ 100 литра червено вино

  Всички поръчки се обработват в работно време, както следва:

  Понеделник - Петък: 09.00ч - 17.00ч с доставка на следващ ден!

  Поръчки подадени след 17:00ч се обработват на следващия ден!

  Поръчки подадени в интервала: Петък след 17:00ч - Понеделник до 09:00ч се обработват в Понеделник и се изпълняват във Вторник.

  Поръчки подадени по време на официални празници се обработват и изпълняват спрямо работното време на "Еконт" и работното време на "Агроаптека Младост"

  Използвани термини

  Потребител: Лице, което избира продуктите от МАГАЗИНА, попълва данните и инициира поръчката, като извършва това от свое име или от името на юридическо лице, от което е упълномощен.

  Получател: Физическо или юридическо лице, което може да е различно от потребителя и което получава поръчаните продукти на адрес, указан от заявителя.

  За да направи поръчка, потребителят трябва да попълни необходимите данни на указаните места.

  Доставката за България се извършва от 1 до 5 работни дни от куриерска фирма "Еконт" и цените са както следва:

  • До всички населени места в България доставките се извършват с куриерска фирма "Еконт" по ценовата им листа, като се ползват 30% отстъпка. Цената се изчислява автоматично при поръчка.
  • Поръчки извън България не изпълняваме!

  Начини на плащане и възстановяване на суми

  Плащане в брой при доставка - наложен платеж

  При доставка на стоката плащате дължимата сума на куриера. 

  Лош Добър