Избор на категория
Вашата количка

БАЛКАН F1

Семена БАЛКАН F1 228

Семена БАЛКАН F1

Експресна доставка за цялата страна ▪ Доставка на следващия работен ден при поръчка до 17:00 ч. ▪ Всяка пратка пътува с опция преглед и тест
Разгледайте още: Зеленчукови семенаДомати

БАЛКАН F1 е ранен сорт хибридни домати.

Много ранозрял полудетерминантен хибрид, самозадънващ се след 5-6 чепки, за полиетиленови оранжерии и ранно полско производство. Устойчив на тютнева мозайка и вертицилиум. Плодове: 100-120 г, кръгли, гладки, много твърди. Отглеждане: колово - 80/40 см, едностъблено, с 3-6 чепки, всяка с 6-8 цвята или безколово-120-140/30 см. Добив: 8-9 т/дка за 30-40 дни.

Сортова чистота: мин. 99% Кълняемост: мин. 75%    0,5 г ~ 150 семена
Не се използва за храна. Да се съхранява на сухо и хладно място.

Съдържание

Опаковка - 50 семена

Приложение

Отглеждане: колово - 80/40 см, едностъблено, с 3-6 чепки, всяка с 6-8 цвята или безколово-120-140/30 см. Добив: 8-9 т/дка за 30-40 дни. Срок на засяване: Януари - Февруари Срок на разсаждане - Март - Април

Всички поръчки се обработват в работно време, както следва:

Понеделник - Петък: 09.00ч - 17.00ч с доставка на следващ ден!

Поръчки подадени след 17:00ч се обработват на следващия ден!

Поръчки подадени в интервала: Петък след 17:00ч - Понеделник до 09:00ч се обработват в Понеделник и се изпълняват във Вторник.

Поръчки подадени по време на официални празници се обработват и изпълняват спрямо работното време на "Еконт" и работното време на "Агроаптека Младост"

Използвани термини

Потребител: Лице, което избира продуктите от МАГАЗИНА, попълва данните и инициира поръчката, като извършва това от свое име или от името на юридическо лице, от което е упълномощен.

Получател: Физическо или юридическо лице, което може да е различно от потребителя и което получава поръчаните продукти на адрес, указан от заявителя.

За да направи поръчка, потребителят трябва да попълни необходимите данни на указаните места.

Доставката за България се извършва от 1 до 5 работни дни от куриерска фирма "Еконт" и цените са както следва:

  • До всички населени места в България доставките се извършват с куриерска фирма "Еконт" по ценовата им листа, като се ползват 30% отстъпка. Цената се изчислява автоматично при поръчка.
  • Поръчки извън България не изпълняваме!

Начини на плащане и възстановяване на суми

Плащане в брой при доставка - наложен платеж

При доставка на стоката плащате дължимата сума на куриера. 

Лош Добър