Избор на категория
Вашата количка

БЪЛГАРСКИ ТРАПЕЗЕН F1

Семена БЪЛГАРСКИ ТРАПЕЗЕН F1 259

Семена БЪЛГАРСКИ ТРАПЕЗЕН F1

Експресна доставка за цялата страна ▪ Доставка на следващия работен ден при поръчка до 17:00 ч. ▪ Всяка пратка пътува с опция преглед и тест
Разгледайте още: Зеленчукови семенаДомати

БЪЛГАРСКИ ТРАПЕЗЕН F1 е нов български индетерминантен хибриден сорт, подходящ за средно ранно производство в оранжерии и на открито.

Нов български индетерминантен хибриден сорт, подходящ за средно ранно производство в оранжерии и на открито. Мощно и много добре облистено стебло, с висока издръжливост на високи и ниски температури. Много едри плодове с тегло 250 - 300гр, изравнени, много твърди, непулкиви, с интензивен червен цвят. Отлични вкусови качества, без целулоза в месестата част. Сорта е устоичив на тютюнева мозайка, вертицилиум, фузариум и високо толерантен на алтернария, септория и антракноза.
Срок на засяване: за оранжерии - Януари - Февруари, на окрито - Февруари - Март
Срок на разсаждане: за оранжерии - Март  - Април, на окрито - Април - Май
Схема на разсаждане: едноредово 80/40см, двуредово 80/55/40см
Сеитбена норма: 20 - 25гр/дка
 

Съдържание

Опаковка - 50 семена

Приложение

Срок на засяване: за оранжерии - Януари - Февруари, на окрито - Февруари - Март Срок на разсаждане: за оранжерии - Март  - Април, на окрито - Април - Май Схема на разсаждане: едноредово 80/40см, двуредово 80/55/40см Сеитбена норма: 20 - 25гр/дка

Всички поръчки се обработват в работно време, както следва:

Понеделник - Петък: 09.00ч - 17.00ч с доставка на следващ ден!

Поръчки подадени след 17:00ч се обработват на следващия ден!

Поръчки подадени в интервала: Петък след 17:00ч - Понеделник до 09:00ч се обработват в Понеделник и се изпълняват във Вторник.

Поръчки подадени по време на официални празници се обработват и изпълняват спрямо работното време на "Еконт" и работното време на "Агроаптека Младост"

Използвани термини

Потребител: Лице, което избира продуктите от МАГАЗИНА, попълва данните и инициира поръчката, като извършва това от свое име или от името на юридическо лице, от което е упълномощен.

Получател: Физическо или юридическо лице, което може да е различно от потребителя и което получава поръчаните продукти на адрес, указан от заявителя.

За да направи поръчка, потребителят трябва да попълни необходимите данни на указаните места.

Доставката за България се извършва от 1 до 5 работни дни от куриерска фирма "Еконт" и цените са както следва:

  • До всички населени места в България доставките се извършват с куриерска фирма "Еконт" по ценовата им листа, като се ползват 30% отстъпка. Цената се изчислява автоматично при поръчка.
  • Поръчки извън България не изпълняваме!

Начини на плащане и възстановяване на суми

Плащане в брой при доставка - наложен платеж

При доставка на стоката плащате дължимата сума на куриера. 

Лош Добър