Избор на категория
Вашата количка

АВАНТ 150 ЕК

АВАНТ 150 ЕК
✘Изчерпано

АВАНТ 150 ЕК

4.50 лв.

  Възможни варианти

  Експресна доставка за цялата страна ▪ Доставка на следващия работен ден при поръчка до 17:00 ч. ▪ Всяка пратка пътува с опция преглед и тест

  Авант 150 ЕК е единственият инсектицид от новата химична група оксадиазини. Осигурява дълготрайна защита и контролира широк спектър гризещи и някои смучещи насекоми

  Авант 150 ЕК се придвижва трансламинарно в растението и е с предимно стомашно, но има и контактно действие. Авант 150 ЕК е ефективен срещу всички ларвни стадии, но се препоръчва приложение непосредствено преди излюпване на ларвите или в много ранни етапи от развитието им. При рапичния цветояд Авант 150 ЕК действа и на възрастните.
  Неприятелите, изложени на действието на индоксакарб, спират да се хранят след 1-2 часа, стават дезориентирани, с некоординирани движения, парализират се и загиват за 24-60 часа след третирането. За разлика от останалите инсектициди, при третираните с Авант 150 ЕК неприятели, не се наблюдава нок-даун ефект, но те спират да се хранят почти незабавно и не причиняват повече вреди.
  Авант 150 ЕК има висока персистентност – ефектът се запазва, ако неприятелят премине върху третираната площ след като третирането е извършено. Ефикасността на продукта се запазва висока до 15 дни след третиране, особено ако се добави подходящ прилепител.
   АКТИВНО ВЕЩЕСТВО: 150 г/л индоксакарб

  Съдържание

  Опаковка: 5 мл за 12 литра вода, Активно вещество: 150 г/л индоксакарб

  Приложение

  Лош Добър

  Приложение на продукта

  Alexander 08 Aug 0
  Болести по розите (листно декоративните храсти) като брашнести мани, листни петна по розите, черни ръжди и др., както и листни въшки и гъсеници.
  Alexander 01 Jun 0
  През месец Април се извършват 2-3 третирания на овощните дръвчета с комбинация от фунгицид (срещу болестите) и инсектицид(срещу насекоми).
  Alexander 01 Jun 0
  Края на месец юни е подходящ за наторяване на плодните дръвчета с Амониева селитра.
  Alexander 19 Jul 0
  Отделям специално внимание на чемшира, заради чемширения молец ( Cydalima perspectalis).