Избор на категория
Вашата количка

АЛЕНО СЪРЦЕ БГ

Семена АЛЕНО СЪРЦЕ БГ 244

Семена АЛЕНО СЪРЦЕ БГ

Експресна доставка за цялата страна ▪ Доставка на следващия работен ден при поръчка до 17:00 ч. ▪ Всяка пратка пътува с опция преглед и тест
Разгледайте още: Зеленчукови семенаДомати

АЛЕНО СЪРЦЕ БГ е индетерминантен, високорастящ сорт тип „Биволско сърце“, подходящ за отглеждане, както в оранжерии, така и на открито.

Индетерминантен, високорастящ сорт тип „Биволско сърце“, подходящ за отглеждане, както в оранжерии, така и на открито. Плодът е изключително голям (300-700 г), със сърцевидна форма и наситено червен цвят, месест и плътен с нежна, но непуклива кожица. На вкус е сладък и леко кисел, изключително вкусен, подходящ за прясна консумация, както и за лютеница и доматен сок. Сортът е устойчив на болести - вертицийно и фузарийно увяхване, толерантен към картофена мана. ; Вегетационен период-120-130дни.
Срок на засяване: за оранжерии - Ян.-Фев., на открито-Фев.-Март,  Без разсад: 1-10 Април

Срок на разсаждане: за оранжерии - Март-Април, на открито - Април-Май

Схема на разсаждане: 80/120x35/45; Сеитбена норма: 30-40 г/дка

Дълбочина: 1-1,5см

Съдържание

Опаковка - 30 семена

Приложение

Срок на засяване: за оранжерии - Ян.-Фев., на открито-Фев.-Март,  Без разсад: 1-10 Април Срок на разсаждане: за оранжерии - Март-Април, на открито - Април-Май Схема на разсаждане: 80/120x35/45; Сеитбена норма: 30-40 г/дка

Всички поръчки се обработват в работно време, както следва:

Понеделник - Петък: 09.00ч - 17.00ч с доставка на следващ ден!

Поръчки подадени след 17:00ч се обработват на следващия ден!

Поръчки подадени в интервала: Петък след 17:00ч - Понеделник до 09:00ч се обработват в Понеделник и се изпълняват във Вторник.

Поръчки подадени по време на официални празници се обработват и изпълняват спрямо работното време на "Еконт" и работното време на "Агроаптека Младост"

Използвани термини

Потребител: Лице, което избира продуктите от МАГАЗИНА, попълва данните и инициира поръчката, като извършва това от свое име или от името на юридическо лице, от което е упълномощен.

Получател: Физическо или юридическо лице, което може да е различно от потребителя и което получава поръчаните продукти на адрес, указан от заявителя.

За да направи поръчка, потребителят трябва да попълни необходимите данни на указаните места.

Доставката за България се извършва от 1 до 5 работни дни от куриерска фирма "Еконт" и цените са както следва:

  • До всички населени места в България доставките се извършват с куриерска фирма "Еконт" по ценовата им листа, като се ползват 30% отстъпка. Цената се изчислява автоматично при поръчка.
  • Поръчки извън България не изпълняваме!

Начини на плащане и възстановяване на суми

Плащане в брой при доставка - наложен платеж

При доставка на стоката плащате дължимата сума на куриера. 

Лош Добър