Избор на категория
Вашата количка

Тор за овошки

Тор за овошки

Тор за овошки

1.80 лв.
  Експресна доставка за цялата страна ▪ Доставка на следващия работен ден при поръчка до 17:00 ч. ▪ Всяка пратка пътува с опция преглед и тест

  Балансирана комбинация на Азот, Фосфор и Калий в съотношение 1:1:1, подходяща за универсална употреба при овошните култури през вегетативния период.

  Балансирана комбинация на Азот, Фосфор и Калий в съотношение 1:1:1, подходяща за универсална употреба при овошните култури през вегетативния период. Подобрява развитието на кореновата система, листата и цветовете. Фермер+ 20-20-20 е продукт, който добре да имате на разположение по всяко време.

  Съдържание

  Приложение

  Всички поръчки се обработват в работно време, както следва:

  Понеделник - Петък: 09.00ч - 17.00ч с доставка на следващ ден!

  Поръчки подадени след 17:00ч се обработват на следващия ден!

  Поръчки подадени в интервала: Петък след 17:00ч - Понеделник до 09:00ч се обработват в Понеделник и се изпълняват във Вторник.

  Поръчки подадени по време на официални празници се обработват и изпълняват спрямо работното време на "Еконт" и работното време на "Агроаптека Младост"

  Използвани термини

  Потребител: Лице, което избира продуктите от МАГАЗИНА, попълва данните и инициира поръчката, като извършва това от свое име или от името на юридическо лице, от което е упълномощен.

  Получател: Физическо или юридическо лице, което може да е различно от потребителя и което получава поръчаните продукти на адрес, указан от заявителя.

  За да направи поръчка, потребителят трябва да попълни необходимите данни на указаните места.

  Доставката за България се извършва от 1 до 5 работни дни от куриерска фирма "Еконт" и цените са както следва:

  • До всички населени места в България доставките се извършват с куриерска фирма "Еконт" по ценовата им листа, като се ползват 30% отстъпка. Цената се изчислява автоматично при поръчка.
  • Поръчки извън България не изпълняваме!

  Начини на плащане и възстановяване на суми

  Плащане в брой при доставка - наложен платеж

  При доставка на стоката плащате дължимата сума на куриера. 

  Лош Добър

  Приложение на продукта

  Alexander 11 Jul 0
  По костилковите дръвчета се наблюдава масово сачмянка. Срещу тази болест може да използвате: Делан 700 ВГ- в доза 5гр – 10 л.вода.
  Alexander 01 Jun 0
  Края на месец юни е подходящ за наторяване на плодните дръвчета с Амониева селитра.