Избор на категория
Вашата количка

ВАТРАЛ STARTER

ВАТРАЛ STARTER

ТЕЧНА ТОР ВАТРАЛ STARTER

5.00 лв.

Възможни варианти

Експресна доставка за цялата страна ▪ Доставка на следващия работен ден при поръчка до 17:00 ч. ▪ Всяка пратка пътува с опция преглед и тест

ВАТРАЛ STARTER е течен тор за мощна коренова система и интензивен растеж

ВАТРАЛ STARTER е предназначен за подхранване на всички видове растения в начална фаза на развитието им. Продуктът улеснява тяхното вкореняване и осигурява силен и балансиран растеж. Подобрява формирането и развитието на кореновата система, което го прави особено подходящ за употреба при новопоникнали растения.

Използва се чрез поливане под формата на разтвор, получен при смесване на 10 мл концентрат и един литър вода. така получения разтвор е достатъчен да се полеят 10 саксии със среден диаметър.
Честота на третиране: през 7 до 10 дни.

Съдържание
Макроелементи    
Oбщ азот (N) 6%
Фосфор (P2 O5), дифосфорен пентаоксид 20%
Микроелементи
Желязо (Fe), хелатиран с ЕDТА 0.06%
Maнган (Mn), хелатиран с ЕDТА 0.03%
Молибден (Mo), водоразтворим 0.002%
Цинк (Zn), хелатиран с ЕDТА     0.02%
Мeд (Cu) 0.01%
Бор (B) 0.02%

Опаковка: 0.25 л, 0.5 л

Повече информация можете да прочетете ТУК

 

 

Съдържание

Съдържание Макроелементи Oбщ азот (N) 6% Фосфор (P2 O5), дифосфорен пентаоксид 20% Микроелементи Желязо (Fe), хелатиран с ЕDТА 0.06% Maнган (Mn), хелатиран с ЕDТА 0.03% Молибден (Mo), водоразтворим 0.002% Цинк (Zn), хелатиран с ЕDТА 0.02% Мeд (Cu) 0.01% Бор (B) 0.02%

Приложение

Използва се чрез поливане под формата на разтвор, получен при смесване на 10 мл концентрат и един литър вода. така получения разтвор е достатъчен да се полеят 10 саксии със среден диаметър. Честота на третиране: през 7 до 10 дни.

Всички поръчки се обработват в работно време, както следва:

Понеделник - Петък: 09.00ч - 17.00ч с доставка на следващ ден!

Поръчки подадени след 17:00ч се обработват на следващия ден!

Поръчки подадени в интервала: Петък след 17:00ч - Понеделник до 09:00ч се обработват в Понеделник и се изпълняват във Вторник.

Поръчки подадени по време на официални празници се обработват и изпълняват спрямо работното време на "Еконт" и работното време на "Агроаптека Младост"

Използвани термини

Потребител: Лице, което избира продуктите от МАГАЗИНА, попълва данните и инициира поръчката, като извършва това от свое име или от името на юридическо лице, от което е упълномощен.

Получател: Физическо или юридическо лице, което може да е различно от потребителя и което получава поръчаните продукти на адрес, указан от заявителя.

За да направи поръчка, потребителят трябва да попълни необходимите данни на указаните места.

Доставката за България се извършва от 1 до 5 работни дни от куриерска фирма "Еконт" и цените са както следва:

  • До всички населени места в България доставките се извършват с куриерска фирма "Еконт" по ценовата им листа, като се ползват 30% отстъпка. Цената се изчислява автоматично при поръчка.
  • Поръчки извън България не изпълняваме!

Начини на плащане и възстановяване на суми

Плащане в брой при доставка - наложен платеж

При доставка на стоката плащате дължимата сума на куриера. 

Лош Добър