Избор на категория
Вашата количка

ВАТРАЛ GREEN

ВАТРАЛ GREEN

ТЕЧНА ТОР ВАТРАЛ GREEN

5.00 лв.

Възможни варианти

Експресна доставка за цялата страна ▪ Доставка на следващия работен ден при поръчка до 17:00 ч. ▪ Всяка пратка пътува с опция преглед и тест

ВАТРАЛ GREEN е течен тор за декоративни и вечнозелени растения

ВАТРАЛ GREEN е предназначен за целогодишно подхранване на декоративни и вечнозелени украсни растения. Балансираното съотношение на NPK в раз­тво­ра, както и наличието на специално подбрани микроелементи ускоряват про­цеса на фотосинтеза и осигуряват на растенията интензивен растеж на вегетативната маса и оптимално облистване.

Работен разтвор и честота на третиране
Ватрал green се използва под формата на разтвор, получен при смесване на 10 мл концентрат с 1 л вода. С така получения разтвор растенията се поливат. За листно подхранване Ватрал® green се прилага като 0.5% разтвор (5 мл концентрат в 1 л вода).

Честота на третиране

- в периода на цъфтеж (от пролетта до есента) - през 7 до 10 дни
- в периода на покой (зимни месеци) - веднъж месечно
Разклатете бутилката преди употреба!

Съдържание

Макроелементи    
Азот (N), амидна форма 16%
Магнезиев оксид  (МgO) 7%
Сяра (S) 5.5%
Микроелементи
Бор (В), водоразтворим 0.02 %
Мед (Сu), хелатиран с ЕDТА    0.01%
Желязо (Fe), хелатиран с ЕDТА 0.06%
Манган (Mn), хелатиран с ЕDТА 0.03%
Молибден (Mо), водоразтворим 0.002%
Цинк (Zn), хелатиран с ЕDТА    0.002%

Опаковка: 0.25 л, 0.5 л

Повече информация можете да прочетете ТУК

Съдържание

Съдържание Макроелементи Азот (N), амидна форма 16% Магнезиев оксид (МgO) 7% Сяра (S) 5.5% Микроелементи Бор (В), водоразтворим 0.02 % Мед (Сu), хелатиран с ЕDТА 0.01% Желязо (Fe), хелатиран с ЕDТА 0.06% Манган (Mn), хелатиран с ЕDТА 0.03% Молибден (Mо), водоразтворим 0.002% Цинк (Zn), хелатиран с ЕDТА 0.002%

Приложение

Работен разтвор и честота на третиране Ватрал green се използва под формата на разтвор, получен при смесване на 10 мл концентрат с 1 л вода. С така получения разтвор растенията се поливат. За листно подхранване Ватрал® green се прилага като 0.5% разтвор (5 мл концентрат в 1 л вода). Честота на третиране - в периода на цъфтеж (от пролетта до есента) - през 7 до 10 дни - в периода на покой (зимни месеци) - веднъж месечно Разклатете бутилката преди употреба!

Всички поръчки се обработват в работно време, както следва:

Понеделник - Петък: 09.00ч - 17.00ч с доставка на следващ ден!

Поръчки подадени след 17:00ч се обработват на следващия ден!

Поръчки подадени в интервала: Петък след 17:00ч - Понеделник до 09:00ч се обработват в Понеделник и се изпълняват във Вторник.

Поръчки подадени по време на официални празници се обработват и изпълняват спрямо работното време на "Еконт" и работното време на "Агроаптека Младост"

Използвани термини

Потребител: Лице, което избира продуктите от МАГАЗИНА, попълва данните и инициира поръчката, като извършва това от свое име или от името на юридическо лице, от което е упълномощен.

Получател: Физическо или юридическо лице, което може да е различно от потребителя и което получава поръчаните продукти на адрес, указан от заявителя.

За да направи поръчка, потребителят трябва да попълни необходимите данни на указаните места.

Доставката за България се извършва от 1 до 5 работни дни от куриерска фирма "Еконт" и цените са както следва:

  • До всички населени места в България доставките се извършват с куриерска фирма "Еконт" по ценовата им листа, като се ползват 30% отстъпка. Цената се изчислява автоматично при поръчка.
  • Поръчки извън България не изпълняваме!

Начини на плащане и възстановяване на суми

Плащане в брой при доставка - наложен платеж

При доставка на стоката плащате дължимата сума на куриера. 

Лош Добър