Избор на категория
Вашата количка

САЛАТА МИКС НА ЛЕНТИ

Семена САЛАТА МИКС НА ЛЕНТИ 584

Семена САЛАТА МИКС НА ЛЕНТИ

4.20 лв.
Експресна доставка за цялата страна ▪ Доставка на следващия работен ден при поръчка до 17:00 ч. ▪ Всяка пратка пътува с опция преглед и тест

САЛАТА МИКС НА ЛЕНТИ съдържа три вида салати на три ленти по 133 см: Лоло роса, Лоло бионда и Дъбов лист. Подходяща е и за балкон.

САЛАТА МИКС НА ЛЕНТИ съдържа три вида салати на три ленти по 133 см: Лоло роса, Лоло бионда и Дъбов лист. Подходяща е и за балкон. При беридба не късайте сърцевината, за да излезне наново. Можете да берете в продължение на 5-7 седмици.

Опаковка: 3 ленти по 133 см.

Съдържание

Опаковка: 3 ленти по 133 см.

Приложение

Всички поръчки се обработват в работно време, както следва:

Понеделник - Петък: 09.00ч - 17.00ч с доставка на следващ ден!

Поръчки подадени след 17:00ч се обработват на следващия ден!

Поръчки подадени в интервала: Петък след 17:00ч - Понеделник до 09:00ч се обработват в Понеделник и се изпълняват във Вторник.

Поръчки подадени по време на официални празници се обработват и изпълняват спрямо работното време на "Еконт" и работното време на "Агроаптека Младост"

Използвани термини

Потребител: Лице, което избира продуктите от МАГАЗИНА, попълва данните и инициира поръчката, като извършва това от свое име или от името на юридическо лице, от което е упълномощен.

Получател: Физическо или юридическо лице, което може да е различно от потребителя и което получава поръчаните продукти на адрес, указан от заявителя.

За да направи поръчка, потребителят трябва да попълни необходимите данни на указаните места.

Доставката за България се извършва от 1 до 5 работни дни от куриерска фирма "Еконт" и цените са както следва:

  • До всички населени места в България доставките се извършват с куриерска фирма "Еконт" по ценовата им листа, като се ползват 30% отстъпка. Цената се изчислява автоматично при поръчка.
  • Поръчки извън България не изпълняваме!

Начини на плащане и възстановяване на суми

Плащане в брой при доставка - наложен платеж

При доставка на стоката плащате дължимата сума на куриера. 

Лош Добър