Избор на категория
Вашата количка

ПРОПЛАНТ 722 СЛ

ПРОПЛАНТ 722 СЛ

ПРОПЛАНТ 722 СЛ

4.00 лв.

  Възможни варианти

  Експресна доставка за цялата страна ▪ Доставка на следващия работен ден при поръчка до 17:00 ч. ▪ Всяка пратка пътува с опция преглед и тест

  Проплант 722 СЛ е системен фунгицид, с предпазно и лечебно действие и последействие от 3-4 седмици.

  Препарата се поема предимно чрез корените и от листата и оттам се разнася по проводящата сиситема на надземните части на растенията, като същевременно предпазва и новия прираст. Препарата се разгражда по време на вегетация и не застрашава следващите култури.

  Прилага се предпазно за предотвратяване развитието на зараза и лечебно, когато има наличие на зараза.

  Съдържание

  АКТИВНО ВЕЩЕСТВО: Пропамокарб хидрохлорид 722 г/л

  Приложение

  Регистриран за употреба при: Домати и пипер (в оранжерии )срещу почвени патогени (Phytophtora spp.,Pythium spp) в доза 0.1% (10мл продукт на 10л вода) – с до 5 л/м2 работен разтвор. Първо приложение 0-7 дни след засяване и второ приложение 7-10 дни след първото. Начин на внасяне на препарата: чрез поливка. Тютюнев разсад срещу сечене причинено от Pythium spp., Fusarium spp., Rhizoctonia spp. Внася се чрез обилна поливка на разсада ( до достигане на преовлажняване) 4-6 дни преди разсаждане в доза 20 мл/м2. Карантине срок:14 дни.

  Всички поръчки се обработват в работно време, както следва:

  Понеделник - Петък: 09.00ч - 17.00ч с доставка на следващ ден!

  Поръчки подадени след 17:00ч се обработват на следващия ден!

  Поръчки подадени в интервала: Петък след 17:00ч - Понеделник до 09:00ч се обработват в Понеделник и се изпълняват във Вторник.

  Поръчки подадени по време на официални празници се обработват и изпълняват спрямо работното време на "Еконт" и работното време на "Агроаптека Младост"

  Използвани термини

  Потребител: Лице, което избира продуктите от МАГАЗИНА, попълва данните и инициира поръчката, като извършва това от свое име или от името на юридическо лице, от което е упълномощен.

  Получател: Физическо или юридическо лице, което може да е различно от потребителя и което получава поръчаните продукти на адрес, указан от заявителя.

  За да направи поръчка, потребителят трябва да попълни необходимите данни на указаните места.

  Доставката за България се извършва от 1 до 5 работни дни от куриерска фирма "Еконт" и цените са както следва:

  • До всички населени места в България доставките се извършват с куриерска фирма "Еконт" по ценовата им листа, като се ползват 30% отстъпка. Цената се изчислява автоматично при поръчка.
  • Поръчки извън България не изпълняваме!

  Начини на плащане и възстановяване на суми

  Плащане в брой при доставка - наложен платеж

  При доставка на стоката плащате дължимата сума на куриера. 

  Лош Добър