РЕПИЧКИ ЧБО


Репички - червено бели.
Цена: 1.00 лв.

Производител:

Опал Зи
Кореноплодите са кръгли, с диаметър 3-3,5 см, оцветени червено в горната половина и бяло-в долната. Месетата част е бяла, сочна и вкусна. Листната розетка е едра, съставена от по-голям брой и по-едри листа. Подходящ за ранно полско производство, както и за отглеждане през есента. Вегетационен период: 35-40 дни.
Сеитбена норма: 1,5-2,5 кг/дка.

 
Опаковка - 10 грама Семена в 1 гр-110 бр.
Подходящ за ранно полско производство, както и за отглеждане през есента. Вегетационен период: 35-40 дни. Сеитбена норма: 1,5-2,5 кг/дка.

Свързани продукти


МОРКОВИ НАНТЕС 3


МОРКОВИ НАНТЕС 3 са подобрена селекция на Нантес 2. Подходящи за ранна сеитба и втора култура.
Цена: 2.20 лв.
Вижте детайли

МОРКОВИ АМСТЕРДАМ


МОРКОВИ АМСТЕРДАМ са стар популярен сорт за ранно и средноранно засяване на открито.
НОВО
Цена: 2.20 лв.
Вижте детайли

МОРКОВИ НА ЛЕНТА


МОРКОВИ НА ЛЕНТА са сорт НАНТЕС 2. Подходящи са за разсаждане в градината и на балкона. Идеално решение за хоби градинари.
Цена: 4.00 лв.
Вижте детайли

МОРКОВИ НАНТЕС 2


МОРКОВИ НАНТЕС 2 са моркови сорт "Нантски". Много родовит сорт с дължина на моркова 16-18 см
Цена: 2.00 лв.
Вижте детайли

МОРКОВИ НАНТСКИ


МОРКОВИ НАНТСКИ  са сорт за пролетно и лятно производство. Кореноплодите са цилиндрични, 15-20 см дълги, 2-5 см в диаметър. Кожицата е гладка, оранжевочервена, а сърцевината е малка, кръгла, със същия цвят.
Цена: 1.00 лв.

МОРКОВИ НАНТЕС


НАНТЕС е високодобивен сорт моркови предназначен за прясна консумация и за преработка
Цена: 1.00 лв.

МОРКОВИ ТУШОН


МОРКОВИ ТУШОН е високодобивен сорт предназначен за прясна консумация и за  преработка.
Цена: 1.00 лв.

РЕПИЧКИ ФРЕНСКА ЗАКУСКА


РЕПИЧКИ ФРЕНСКА ЗАКУСКА са средно едри кореноплоди с цилиндрична форма, оцветени в червено в горната част и бяло в долната. Подходящ е за ранно полско производство, както и за есенно отглеждане.
Цена: 1.00 лв.
Вижте детайли

РЕПИЧКИ ЧЕРВЕНИ


РЕПИЧКИ ЧЕРВЕНИ са средно едри, сферично кръгли кореноплоди, с интензивна виненочервена окраска, тънка опашка и плътна консистенция. Подходящ за пролетно и есенно полско производство.
Цена: 1.00 лв.

РЕПИЧКИ ЧЕРВЕНИ С БЕЛИ ОПАШКИ


РЕПИЧКИ ЧЕРВЕНИ С БЕЛИ ОПАШКИ са средно едри кореноплоди със сферична форма, оцветени червено в горната половина и бяло в долната. Листната розетка е съставена от по- големи и по- едри листа. Подходящ е за ранно полско производство и за есенно отглеждане
Цена: 1.00 лв.
Вижте детайли

АЛАБАШ


Алабаша е двугодишно зеленчуково растение от семейство Кръстоцветни. Има големи, продълговати тъмнозелени листа. За храна се използва стъблото, което е дебело, закръглено, със зелен или виолетов цвят и е богато на витамини, целулоза, фруктоза и сяра. Може
Цена: 1.00 лв.

АЛАБАШ БЯЛ


АЛАБАШ БЯЛ е двугодишно зеленчуково растение от семейство Кръстоцветни. Има големи, продълговати светлозелени листа. За храна се използва стъблото, което е дебело, закръглено, със зелен или виолетов цвят и е богато на витамини, целулоза, фруктоза и сяра.
Цена: 1.00 лв.

Полезни съвети


СХЕМА ЗА ПРЪСКАНЕ НА ОВОЩНИ ДРЪВЧЕТА

Агроаптека Младост предлага на своите клиенти схема за регулярното пръскане на овощните дръвчета. Схемата е разработена така, че да е максимално опростена и лесна за разбиране дори от любители на овошките.
Виж повече

Видове домати

Разликата между ранни, средно ранни и късни сортове домати
Виж повече