Професионални изкуствени торове

Категория

Производител

Търсене

Висококачествени италиански торове NPK, подходящи за професионална и любителска употреба на стадиони, паркове, градини, игрища и други.


Изкуствените торове на Herbateh са с много високо качество и са предпочетени в цяла Европа от водещи футболни игрища и голф клубове.

Herbatech произвежда торове, поправки на почвата и специални химически продукти за професионално изграждане и поддръжка на тревни площи.

От градинари до професионалисти

Herbatech винаги е създавал голяма страст към качеството, научните изследвания и иновациите. Това се прави, за да се постигне максимално удовлетворение на тези, които професионално работят по тревните площи.

Експериментирането, производството и маркетингът имат уникална цел; предоставяне на технически ефективни решения за онези, които днес произвеждат и поддържат трева.

Осигуряването на продукти само за естетически цели днес не е достатъчно.

Всеки е в съзнание и участва в екологични проблеми, засягащи света. Освен това обработвателите на тревните площи стават все по-съзнателни по отношение на икономическите и управленските проблеми на своята работа.

Според тези нови нужди, Herbatech предлага най-добрите продукти на професионалистите - градинари, с цел по-добра квалификация на дейността им, без да забравя, обаче, какво прави една морава уникален и изключителен продукт: т.е. спокойствието може да бъде възможно само чрез игра, ходене или просто гледане.

Няма намерени продукти.

Полезни съвети


Видове домати

Разликата между ранни, средно ранни и късни сортове домати
Виж повече