СНАЙПЕР КОНЦЕНТРАТ


СНАЙПЕР КОНЦЕНТРАТ е мощна концентрация на три активни съставки за борба с широк спектър битови неприятели - хлебарки, бълхи, мравки, кърлежи, дървеници и др.
Цена: 4.80 лв.
Поръчайте

СНАЙПЕР КОНЦЕНТРАТ 25 МЛ е мощна концентрация на три активни съставки за борба с широк спектър битови неприятели - хлебарки, бълхи, мравки, кърлежи, дървеници и др.

Комбинацията на циперметрин, тетраметрин и пиперонил бутоксид ви гарантира успех в борбата с домашните неприятели. 

СНАЙПЕР КОНЦЕНТРАТ е биоцид и е предназначен за употреба в закрити помещения.

Препоръчителна доза: Една опаковка(25 мл) е за 2.5 л вода и с това количество работен разтвор можете да покриете 25 кв.м.

Състав на биоцида:

Циперметрин 8 гр/100 мл

Тетраметрин 1 гр/100 мл

Пиперонил бутоксид  4,85 гр/100 мл

Опаковка: 25 мл

Активни съставки: Циперметрин 8 гр / 100 гр. Тетраметрин 1 гр / 100 гр. Пиперонил бутоксид 4,85 гр/ 100 гр

Свързани продукти


ЕФЕКТ МИКРОТЕХ CS PRO


ЕФЕКТ МИКРОТЕХ CS PRO е микрокапсулиран инсектицид(биоцид) за борба с широк спектър летящи и пъзящи насекоми в дома и градината. Напълно биоразградим и без остатъчни миризми. Много дълготраен ефект - до ШЕСТ МЕСЕЦА.
Цена: 6.50 лв.

АЛФАСЕКТ


АЛФАСЕКТ е аналог на ФЕНДОНА, със същия състав на активно вещество - Алфа-циперметрин 6%. Доказано ефективен инсектицид срещу многочислени популации на открито и закрито на широк спектър летящи и пълзящи насекоми.
Цена: 6.00 лв.

DRAKER RTU 400 ML SPRAY


Микрокапсулиран и готов за употреба инсектицид с нокдаун ефект и с остатъчен ефект до пет седмици срещу широк диапазон от насекомни вредители - хлебарки, мравки, комари, дървеници, бълхи, кърлежи и други.
Цена: 10.60 лв.

BROS ПУДРА ПРОТИВ МРАВКИ


BROS ПУДРА ПРОТИВ МРАВКИ е готов за употреба препарат за контрол и унищожаване на мравки в помещения, складове , открити площи и др.
Цена: 6.50 лв.

СПРЕЙ ПРОТИВ МРАВКИ


Аерозола против мравки осигурява дълготрайна защита, има моментален ефект и е ефективен срещу всички видове мравки.
Цена: 7.50 лв.

Добол 2 МГ


Добол 2 МГ е за борба с мравки на открито, в битови сгради, обекти с обществено предназначение, индустриални обекти, обекти за производство и търговия с храни, здравни и лечебни заведения, транспортни средства, животновъдни ферми и ветеринарни обекти.
Цена: 7.50 лв.

Фипронил спрей


Фипронил спрей е готов за употреба инсектицид с широко приложение срещу кокошинки, кърлежи, въшки, бълхи и други ектопаразити, които пренасят зарази по домашните ви любимци.
Цена: 9.00 лв.

ПЕНТА 250 ФОРТЕ


Пента 250 форте е инсектицид, акарацид и  биоцид срещу мухи, комари, oси, бълхи, хлебарки, мравки, кърлежи, дървеници, стоножки и други летящи и пълзящи насекоми.
Цена: 14.00 лв.

DRAKER 10.2 20 ML


Микрокапсулиран и концентриран инсектицид с нокдаун ефект и с остатъчен ефект до пет седмици срещу широк диапазон от насекомни вредители - хлебарки, дървеници, мравки, комари, бълхи, къркежи и други.
Цена: 5.50 лв.
Вижте детайли

Полезни съвети


СХЕМА ЗА ПРЪСКАНЕ НА ОВОЩНИ ДРЪВЧЕТА

Агроаптека Младост предлага на своите клиенти схема за регулярното пръскане на овощните дръвчета. Схемата е разработена така, че да е максимално опростена и лесна за разбиране дори от любители на овошките.
Виж повече

Видове домати

Разликата между ранни, средно ранни и късни сортове домати
Виж повече