ЕФЕКТ МИКРОТЕХ CS PRO


ЕФЕКТ МИКРОТЕХ CS PRO е микрокапсулиран инсектицид(биоцид) за борба с широк спектър летящи и пъзящи насекоми в дома и градината. Напълно биоразградим и без остатъчни миризми. Много дълготраен ефект - до ШЕСТ МЕСЕЦА.
Цена: 6.50 лв.
Поръчайте

Специално разработена формула за постигане на дълготраен и силен ефект. Микрокапсулиран продукт. Изключително контактно действие и невероятен траен ефект /до 6 месеца/ багодарение на специална мемебрана, която позволява по- бавното освобождаване на активните вещества.  
Състав на Ефект Микротех CS PRO:
Перметрин –  8 гр/100 мл
Тетраметрин – 4 гр/100 мл
Пиперонил бутоксид – 8 гр/100 мл
Категория на потребителите: професионална и масова.
Област на приложение: Инсектицид за борба с летящи (комари, мухи) и пълзящи (хлебарки, мравки, бълхи) насекоми и кърлежи за прилагане на открито и закрито в бита, обекти с обществено предназначение (училища, болници, обществени сгради, детски градини, хотели, складове, индустриални сгради), обекти за производство и търговия с храни, ветеринарни обекти и ферми, транспортни средства и индустриални сгради.
Начин на употреба:
Биоцидът е концентрат, който се прилага под формата на водни работни разтвори с помощта на подходяща пръскачка (ръчна, гръбна и др.).
Продуктът е предназначен за употреба веднага след приготвяне на работния разтвор. Ефективността се постига за 48 часа.
Употреба срещу пълзящи насекоми (хлебарки, мравки, бълхи): пръскат се местата, по които насекомите преминават или могат да се скрият, пукнатини, процепи и порьозни повърхности (напр. бетон) и непорьозни повърхности (като дърво, стъкло, керамични изделия, фаянс).
Употреба срещу летящи насекоми (комари, мухи): пръскат се повърхностите, по които насекомите кацат.
Кърлежи: площно третиране на открито. Тревните площи се окосяват предварително.
Дози на приложение:
Силно нападение
50 ml от продукта се разреждат в 5 L вода. Този разтвор е подходящ за третиране на повърхност с площ 100 m2.
Слабо нападение
25 ml от продукта се разреждат в 5 L вода. Този разтвор е подходящ за третиране на повърхност с площ 100 m2.
Остатъчно действие: Да се има предвид, че в резултат на микроенкапсулиращата мембрана, която позволява бавно освобождаване на активните вещества ефектът от третирането с продукта трае изключително дълго достигайки до 6 месеца. За постигане на това последействие се обработва двукратно, като между двете третирания повърхността се оставя да изсъхне.
Интервал между обработките: Обработката може да се повтори при необходимост.
Достъп на хора и животни до третираните зони: след изсъхване на повърхностите и проветрение в продължение на 60 минути.
След третиране срещу кърлежи на открито достъпът до третираните зони на хора и животни се разрешава след 24 часа.

Опаковка: 25 мл

Състав на Ефект Микротех CS PRO: Перметрин –  8 гр/100 мл Тетраметрин – 4 гр/100 мл Пиперонил бутоксид – 8 гр/100 мл
Разрешен за употреба при: Лоза срещу оидиум по лозата, в доза 30 мл/дка (0,03%). Количество работен разтвор на декар: 20- 100 л/дка.Карантинен срок:14 дни Пшеница- септориоза (50 мл/дка), брашнеста мана, базично гниене, фузариум по класа- 60 мл/дка. Количество работен разтвор на декар:20- 40 л/дка.Карантине срок:35 дни. Ечемик- брашнеста мана в доза 60 мл/дка.Количество работен разтвор на декар: 20- 40 л/дка. Карантитен: срок:35 дни.

Свързани продукти


СНАЙПЕР КОНЦЕНТРАТ


СНАЙПЕР КОНЦЕНТРАТ е мощна концентрация на три активни съставки за борба с широк спектър битови неприятели - хлебарки, бълхи, мравки, кърлежи, дървеници и др.
Цена: 4.80 лв.

АЛФАСЕКТ


АЛФАСЕКТ е аналог на ФЕНДОНА, със същия състав на активно вещество - Алфа-циперметрин 6%. Доказано ефективен инсектицид срещу многочислени популации на открито и закрито на широк спектър летящи и пълзящи насекоми.
Цена: 6.00 лв.

DRAKER RTU 400 ML SPRAY


Микрокапсулиран и готов за употреба инсектицид с нокдаун ефект и с остатъчен ефект до пет седмици срещу широк диапазон от насекомни вредители - хлебарки, мравки, комари, дървеници, бълхи, кърлежи и други.
Цена: 10.60 лв.

BROS ПУДРА ПРОТИВ МРАВКИ


BROS ПУДРА ПРОТИВ МРАВКИ е готов за употреба препарат за контрол и унищожаване на мравки в помещения, складове , открити площи и др.
Цена: 6.50 лв.

СПРЕЙ ПРОТИВ МРАВКИ


Аерозола против мравки осигурява дълготрайна защита, има моментален ефект и е ефективен срещу всички видове мравки.
Цена: 7.50 лв.

Добол 2 МГ


Добол 2 МГ е за борба с мравки на открито, в битови сгради, обекти с обществено предназначение, индустриални обекти, обекти за производство и търговия с храни, здравни и лечебни заведения, транспортни средства, животновъдни ферми и ветеринарни обекти.
Цена: 7.50 лв.

Фипронил спрей


Фипронил спрей е готов за употреба инсектицид с широко приложение срещу кокошинки, кърлежи, въшки, бълхи и други ектопаразити, които пренасят зарази по домашните ви любимци.
Цена: 9.00 лв.

ПЕНТА 250 ФОРТЕ


Пента 250 форте е инсектицид, акарацид и  биоцид срещу мухи, комари, oси, бълхи, хлебарки, мравки, кърлежи, дървеници, стоножки и други летящи и пълзящи насекоми.
Цена: 14.00 лв.

DRAKER 10.2 20 ML


Микрокапсулиран и концентриран инсектицид с нокдаун ефект и с остатъчен ефект до пет седмици срещу широк диапазон от насекомни вредители - хлебарки, дървеници, мравки, комари, бълхи, къркежи и други.
Цена: 5.50 лв.
Вижте детайли

Полезни съвети


СХЕМА ЗА ПРЪСКАНЕ НА ОВОЩНИ ДРЪВЧЕТА

Агроаптека Младост предлага на своите клиенти схема за регулярното пръскане на овощните дръвчета. Схемата е разработена така, че да е максимално опростена и лесна за разбиране дори от любители на овошките.
Виж повече

Видове домати

Разликата между ранни, средно ранни и късни сортове домати
Виж повече