ДЕАДЕКС


Деадекс гел - отрова за хлебарки от производителя на Дохлокс!
Цена: 14.80 лв.
Поръчайте

Деадекс гел - отрова за хлебарки от производителя на Дохлокс!

Проектиран да унищожава всички видове хлебарки в жилищни помещения, складове, битови помещения и други. Прилага се чрез точки или черти на местата, където се намират хлебарките или където минават. 100% от смъртта на насекомите настъпва на 2-3 ден.

Деадекс гел е с много атрактивна за хлебарките примамка, която ги кара да го изядат и пренесат отровата в гнездото си. Те го ядат и умират. Тези, които са се прибрали при семейсвото си и са умряли там, ще бъдат изядени от другите (хлабарките са канибали )и ще умрат и те. Гела изчиства семейсвата им и поради тази причина действието му е години.

Опаковката на препарата в спринцовка е много удобна за употреба. Деадекс гел е едно от най-ефективните и широко разпространени средства за борба с хлебарки в Русия. Цветът на гела е бял. Висока устойчивост на ниски температури - до -30 градуса.

 Преди обработката помещението да се почисти, да се съберат остатъците от храна, трохи, хранителни отпадъци и други източници за храна. Съдовете за вода да се покрият плътно, да се затворят водопроводните кранове, като по този начин насекомите се лишават от източници на влага. Хората и домашните любимцида бъдат изведени от третираните помещения.

Активно вещество: Имидаклоприд - 0,5 гр / 100 гр
Препаратът е готов за употреба. Отстранете капачката на спринцовката. Опрете върхът на дюзата върху повърхноста и натиснете буталото. След обработката поставете капачката на дюзата. Препататът се нанася на капки (точки). Видът на опаковката (сприцовка) дава възможност за обработка на первази, пукнатини, цепнатини, процепи и други трудно достъпни места, които могат да служат за укриване на хлебарките. На обработка подлежат и други места, където се укриват, обитават или придвижват инсектите – зад хладилници, под умивалници, около съдове или кофите отпадъци, долните плотове на маси, около вертикалните щрангове и тръбите за гореща вода. Гела се нанася: -като пунктир: 2 см от гела следвани от 2 см необработена повърхност. При малка заселеност растоянието между отделните ивици от гела могат да бъдат увеличени до 4 см (необработена повърхност) - върху подложки (хартиени), които се поставят на местата, където се струпват, обитават или се придвижват хлебарките

Свързани продукти


DRAKER 10.2 20 ML


Микрокапсулиран и концентриран инсектицид с нокдаун ефект и с остатъчен ефект до пет седмици срещу широк диапазон от насекомни вредители - хлебарки, дървеници, мравки, комари, бълхи, къркежи и други.
НОВО
Цена: 5.50 лв.

DRAKER RTU 400 ML SPRAY


Микрокапсулиран и готов за употреба инсектицид с нокдаун ефект и с остатъчен ефект до пет седмици срещу широк диапазон от насекомни вредители - хлебарки, мравки, комари, дървеници, бълхи, кърлежи и други.
НОВО
Цена: 9.30 лв.

КЛИНЕС


Против хлебарки и мравки
Биоцид за борба с хлебарки и мравки в жилищни помещения, обекти с обществено предназначение, здравни и лечебни заведения, обекти за производство и търговия с храни, ветеринарни обекти и други.
Цена: 8.80 лв.

ФЕНДОНА


Перетроиден инсектицид срещу складови и битови неприятели
Цена: 4.00 лв.

СНАЙПЕР


Готов универсален инсектицид за борба с хлебарки, мравки, дървеници, бълхи и др.
Цена: 4.80 лв.

ПЕНТА 250 ФОРТЕ


Пента 250 форте е инсектицид, акарацид и  биоцид срещу мухи, комари, oси, бълхи, хлебарки, мравки, кърлежи, дървеници, стоножки и други летящи и пълзящи насекоми.
Цена: 13.00 лв.

Айкън


Биоцид срещу битови неприятели и кърлежи
Цена: 6.00 лв.

Полезни съвети


Видове домати

Разликата между ранни, средно ранни и късни сортове домати
Виж повече