ДЕАДЕКС


Деадекс гел - отрова за хлебарки от производителя на Дохлокс!
Цена: 14.80 лв.

Деадекс гел - отрова за хлебарки от производителя на Дохлокс!

Проектиран да унищожава всички видове хлебарки в жилищни помещения, складове, битови помещения и други. Прилага се чрез точки или черти на местата, където се намират хлебарките или където минават. 100% от смъртта на насекомите настъпва на 2-3 ден.

Деадекс гел е с много атрактивна за хлебарките примамка, която ги кара да го изядат и пренесат отровата в гнездото си. Те го ядат и умират. Тези, които са се прибрали при семейсвото си и са умряли там, ще бъдат изядени от другите (хлабарките са канибали )и ще умрат и те. Гела изчиства семейсвата им и поради тази причина действието му е години.

Опаковката на препарата в спринцовка е много удобна за употреба. Деадекс гел е едно от най-ефективните и широко разпространени средства за борба с хлебарки в Русия. Цветът на гела е бял. Висока устойчивост на ниски температури - до -30 градуса.

 Преди обработката помещението да се почисти, да се съберат остатъците от храна, трохи, хранителни отпадъци и други източници за храна. Съдовете за вода да се покрият плътно, да се затворят водопроводните кранове, като по този начин насекомите се лишават от източници на влага. Хората и домашните любимцида бъдат изведени от третираните помещения.

Активно вещество: Имидаклоприд - 0,5 гр / 100 гр
Препаратът е готов за употреба. Отстранете капачката на спринцовката. Опрете върхът на дюзата върху повърхноста и натиснете буталото. След обработката поставете капачката на дюзата. Препататът се нанася на капки (точки). Видът на опаковката (сприцовка) дава възможност за обработка на первази, пукнатини, цепнатини, процепи и други трудно достъпни места, които могат да служат за укриване на хлебарките. На обработка подлежат и други места, където се укриват, обитават или придвижват инсектите – зад хладилници, под умивалници, около съдове или кофите отпадъци, долните плотове на маси, около вертикалните щрангове и тръбите за гореща вода. Гела се нанася: -като пунктир: 2 см от гела следвани от 2 см необработена повърхност. При малка заселеност растоянието между отделните ивици от гела могат да бъдат увеличени до 4 см (необработена повърхност) - върху подложки (хартиени), които се поставят на местата, където се струпват, обитават или се придвижват хлебарките

Свързани продукти


ANIMAL RAUS


Animal Raus е репелент на гранули, съдържащи ароматни есенции за отблъскване на дивите животни от третираните пространства без да вреди на тях или на други животни.
Цена: 41.90 лв.

Репелент против змии и гущери под формата на гранули


Препарат против змии и гущери MONDO VERDE RETTIL RAUS GRANULI 1000 мл или 4000 мл 
Цена: 69.90 лв.

Соларен уред срещу кучета и котки


Animal Raus е електронен репелент със слънчеви батерии за прогонване на кучета, котки и други животни
Цена: 65.00 лв.

ГЕЛ СРЕЩУ ПТИЦИ ALA STOP SILIGEL


ALA STOP SILIGEL е репелент срещу птици - гълъби, врабчета, лястовички и други с отблъскващо действие. Готов за употреба.
НОВО
Цена: 25.50 лв.

ЕФЕКТ МИКРОТЕХ CS PRO


ЕФЕКТ МИКРОТЕХ CS PRO е микрокапсулиран инсектицид(биоцид) за борба с широк спектър летящи и пъзящи насекоми в дома и градината. Напълно биоразградим и без остатъчни миризми. Много дълготраен ефект - до ШЕСТ МЕСЕЦА.
НОВО
Цена: 5.70 лв.

Мрежа срещу птици


Мрежа срещу птици с размери 2м/10м. 20 кв м.
Цена: 8.60 лв.

Отрова за мишки и плъхове Murin Block Extreme


Отрова за мишки и плъхове
Готова за употреба родентицидна примамкa за масова употреба.
Цена: 7.00 лв.
Вижте детайли

Отрова за мишки и плъхове Murin Pellet Extreme


Отрова за мишки  и плъхове 140 gr
Готова за употреба родентицидна примамка за масова употреба.
Цена: 4.20 лв.
Вижте детайли

АЛФАСЕКТ


АЛФАСЕКТ е аналог на ФЕНДОНА, със същия състав на активно вещество - Алфа-циперметрин 6%. Доказано ефективен инсектицид срещу многочислени популации на открито и закрито на широк спектър летящи и пълзящи насекоми.
НОВО
Цена: 5.60 лв.

Репелент против кучета и котки под формата на гранули


Репелент против кучета и котки под формата на гранули
MONDO VERDE VIA DE QUI CANI E GATTI GRANULI 1000 мл.
Цена: 17.50 лв.
Вижте детайли

Репелент против птици под формата на спрей


Препарат против птици  ALA STOP VOLATILI 750 мл.
Цена: 17.50 лв.

Репелент против къртици TALPA RAUS


Препарат против къртици TALPA RAUS
Цена: 17.00 лв.

Полезни съвети


СХЕМА ЗА ПРЪСКАНЕ НА ОВОЩНИ ДРЪВЧЕТА

Агроаптека Младост предлага на своите клиенти схема за регулярното пръскане на овощните дръвчета. Схемата е разработена така, че да е максимално опростена и лесна за разбиране дори от любители на овошките.
Виж повече

Видове домати

Разликата между ранни, средно ранни и късни сортове домати
Виж повече