БОРДО МИКС 20 ВП


Широкоспектърен контактен фунгицид / бактерицид с предпазно действие
Цена: 2.20 лв.
Поръчайте

Бордо микс 20 ВП е модерна, актуализирана индустриална формулация на традиционната смес от меден сулфат и вар, която съдържа 20 % мед. Неговата по-висока свързаност между съставките е една от основните му характеристики.

Широк спектър на действие срещу много видове гъбни болести и бактерии: алтернария, антракноза, бактериоза, мани и синя плесен.

Активно вещество : Бордолезова смес (меднокалциев сулфат): 200 г/кг
Прибавете необходимото количество от препарата в малко вода като разбърквате. Разбийте добре сместа и прибавете останалото количество вода. Препоръчва се направеният разтвор да се употреби веднага и да не се пази за следващи третирания. Да се вземат обичайните мерки за избягване на медна фитотоксичност, особено в студени и влажни места. Изчакайте поне 6 часа преди повторно влизане в третираните площи, за да може те да са напълно изсъхнали. СМЕСИМОСТ: Бордо микс 20 ВП е смесим с повечето инсектициди, фунгициди и други (фосфорни естери, карбамати, емулсионни масла, листни торове, водонамокрима сяра и др.) освен в случаи, когато продуктът има силна киселинна или алкална реакция. Карантинен срок: 21 дни 2 % разтвор, предназначен за зимните пръскания при всички овощни видове и лозя. 1 % разтвор, предназначен за вегетативни пръскания при овощни, зеленчукови и лозови насаждения срещу мана, кафяво гниене, сачмянка, къдравост, антракноза, бактериоза, листни петна и др.

Свързани продукти


ДЕЛАН ПРО


Делан про е нов системно-контактен фунгицид с предпазно и лечебно действие за борба срещу обикновена мана, черно гниене, екскориоза по лозя, и струпясването по ябълки и круши
Код: 1121
Цена: 6.60 лв.

СЕРКАДИС


Серкадис е НОВ фунгицид за борба с брашнеста мана, струпясване и кафяви петна по лозята, ябълки, круши, кайсии, праскови и други. Серкадис съдържа най-иновативното SDHI (сукцинат десхидрогеназа инхибитор) активно вещество Ксемиум.
НОВО
Код: 1125
Цена: 13.40 лв.

БОРДО


БОРДО е течен тор за листно приложение под формата на суспензия. Нов продукт, заместващ изцяло бордолезовия разтвор при пръскане на овошките.  Има високо съдържание на Калций, Сяра и Мед.
НОВО
Код: 1356
Цена: 4.00 лв.
Вижте детайли

АНТИФРОСТ


АНТИФРОСТ е препарат против слана и измръзване.
НОВО
Цена: 15.00 лв.
Вижте детайли

ДАГОНИС


Дагонис е нов мултикроп фунгицид за мултизащита в зеленчуци.
Дагонис осигурява дълготрайна защита срещу широк спектър от гъбни болести в много зеленчукови култури.
НОВО
Цена: 5.60 лв.

КАПТАН 80 ВГ


Каптан 80 ВГ е контактен фунгицид с отлично предпазно действие при широк кръг от болести по редица селскостопански култури
Цена: 2.70 лв.

ИНФИНИТО


ИНФИНИТО е НОВ системен фунгицид за борба с мана при картофи, краставици, тиквички, салати, пъпеши и други.
НОВО
Код: 1129
Цена: 4.80 лв.

СИЛИТ 544 ЕК


Силит 544 СК е контактен и локално-системен фунгицид с предпазно, лечебно и изкореняващо заразата действие, срещу основни гъбни болести при овощните култури
НОВО
Цена: 6.00 лв.

ФАБАН


Фабан е нов двукомпонентен системно-контактен фунгицид срещу струпясване по ябълки и круши
НОВО
Цена: 10.00 лв.
Вижте детайли

ИНДАР 5 ЕВ


ИНДАР 5 ЕВ е нов  фунгицид за контрол на болести при голям брой култури, с предпазно, системно и лечебно действие. Нова формулация ЕВ на маслена основа за по-добро абсорбиране и проникване в тъканите на третираните растения.
Цена: 3.50 лв.
Вижте детайли

Вивандо


Вивандо е нов фунгицид с уникален механизъм на действие и газова фаза за контрол на брашнестата мана при лозя и зеленчуци.
Код: 1135
Цена: 7.30 лв.

КАБРИО ТОП


Кабрио топ е системно-контактен фунгицид с предпазно и лечебно действие за едновременна борба срещу обикновена мана, брашнеста мана и сиво гниене по лозя
Цена: 3.70 лв.

Полезни съвети


СХЕМА ЗА ПРЪСКАНЕ НА ОВОЩНИ ДРЪВЧЕТА

Агроаптека Младост предлага на своите клиенти схема за регулярното пръскане на овощните дръвчета. Схемата е разработена така, че да е максимално опростена и лесна за разбиране дори от любители на овошките.
Виж повече

Видове домати

Разликата между ранни, средно ранни и късни сортове домати
Виж повече