Избор на категория
Вашата количка

Препарат за премахване на неприятни миризми

Препарат за премахване на неприятни миризми

Препарат за премахване на неприятни миризми

19.60 лв.
Експресна доставка за цялата страна ▪ Доставка на следващия работен ден при поръчка до 17:00 ч. ▪ Всяка пратка пътува с опция преглед и тест
Разгледайте още: Репеленти и биоциди

Препарат за премахване на неприятни миризми SMOFF ELIMINA ODORI PRONTO USO 750 мл.

Препарат за премахване на неприятни миризми SMOFF ELIMINA ODORI PRONTO USO 750 мл.
Препарат за обезмирисяване на помещения или повърхности с наличие на миризми от животни. Препарата е готов за употреба, премахва неприятните миризми а не ги прикрива. SMOFF  е изцяло натурален, не съдържа химикали или биоциди и може да се използва навсякъде, където е необходимо.
Начин на употреба:
Обезмирисителя може да се използва навсякъде, където има нужда от него, както вътре, така и навън. Преди да използвате препарата почистете добре замърсената повърхност, след което напръскайте върху засегнатият участък. Обезмирисителя ще абсорбира и премахне неприятната миризма. Действието на препарата е около 5 до 7 дни. При отмиване от дъжд или вода напръскайте отново. Препарата може да бъде използван върху: дрехи, мебели, тротоари, клетки, килими, градини и др.
Количество: 750мл.
Произход: MONDO VERDE-Италия

Съдържание

Приложение

Начин на употреба: Обезмирисителя може да се използва навсякъде, където има нужда от него, както вътре, така и навън. Преди да използвате препарата почистете добре замърсената повърхност, след което напръскайте върху засегнатият участък. Обезмирисителя ще абсорбира и премахне неприятната миризма. Действието на препарата е около 5 до 7 дни. При отмиване от дъжд или вода напръскайте отново. Препарата може да бъде използван върху: дрехи, мебели, тротоари, клетки, килими, градини и др.

Всички поръчки се обработват в работно време, както следва:

Понеделник - Петък: 09.00ч - 17.00ч с доставка на следващ ден!

Поръчки подадени след 17:00ч се обработват на следващия ден!

Поръчки подадени в интервала: Петък след 17:00ч - Понеделник до 09:00ч се обработват в Понеделник и се изпълняват във Вторник.

Поръчки подадени по време на официални празници се обработват и изпълняват спрямо работното време на "Еконт" и работното време на "Агроаптека Младост"

Използвани термини

Потребител: Лице, което избира продуктите от МАГАЗИНА, попълва данните и инициира поръчката, като извършва това от свое име или от името на юридическо лице, от което е упълномощен.

Получател: Физическо или юридическо лице, което може да е различно от потребителя и което получава поръчаните продукти на адрес, указан от заявителя.

За да направи поръчка, потребителят трябва да попълни необходимите данни на указаните места.

Доставката за България се извършва от 1 до 5 работни дни от куриерска фирма "Еконт" и цените са както следва:

  • До всички населени места в България доставките се извършват с куриерска фирма "Еконт" по ценовата им листа, като се ползват 30% отстъпка. Цената се изчислява автоматично при поръчка.
  • Поръчки извън България не изпълняваме!

Начини на плащане и възстановяване на суми

Плащане в брой при доставка - наложен платеж

При доставка на стоката плащате дължимата сума на куриера. 

Лош Добър